keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Aika menee nopeasti...

Miten voikaan tuo aika juosta niin hirrrrmuisen nopeasti.
Aika jos mikä on kortilla. Voisikohan jostakin toivoa lisätunteja vuorokauteensa? En tarvitse niitä nukkuakseni vaan jotta ehtisin tehdä enemmän kaikkea mitä haluan, mutta mitä en ehdi syystä, että aika on rajallista. :( Blääh! Olikohan taas melkoinen sepostus.

Kirjeenvaihto jonka elvyttelin uudestaan jo alkuvuodesta (ellen nyt aivan omiani muistele...) on vienyt aikaani täältä tänne asioiden päivittelemiseltä. - Anteeksi heitä kohtaan on pyydettävä, jos joku on oikein kaipaillut ja huokaillut että "mikä on kun ei mitään kuulu!?!!!"
Kaikki on toki hyvin.

Mitä nyt pientä flunssaa tässä meillä vieraana, mutta sellaisiahan ei lasketa. Onneksi kyse on luultavimmin perusflunssasta; nenut vuotaa ja pienin oli hieman lämpöilevänä 2 viimeisintä vuorokautta, mutta voi nyt jo paljon paremmin.
Jossakin määrin on onni, että se nuha ja tuo kuume tuli eriaikaan, että ei ole meidän pienin joutunut olemaan nuhan JA kuumeen kourissa samaan aikaan.
Itse olin nuhainen 2vk sitten. Se meni ohi aika "kivuttomasti" siinä viikon kuluessa.
Sattui niin "somasti", että sillä viikolla oli jumppa kuten tavallisesti tiistaina. Olin valmistautunut että en menisi sinne vointieni vuoksi, - en olisi kehdannut edes mennä kun yhtenään joutui niistämään... sain tuolloin viestin jossa kerrottiin sen jumpan peruuntuneen, eli se olisi vasta seuraavan kerran seuraavalla viikolla. - Jippii!!!!
En siis menettäisi mitään ja siinäkin sattui nappiin tuo ajankohta kun nuhaisuus minuun iski. :)

Jouluvalmistelut, jos korttien teko projektia voi niihin lukea mukaan ovat hyvällä mallilla.
Meillä on myös laitettu jo jouluisamman punaiset verhotkin. (todellinen syy verhojen vaihtamiseen oli pakottava, sillä Anna menija NIISTI verhoihin!!!!xD )

Tämän kuun lopulla -mikäli mikään taas menee kuten ennakkoon olisi ajateltu, olemme menossa Helsinkiin. Miehen kanssa kaksin minun kummini luo viikonlopuksi. Lapset jäävät kotiin äitini tullessa tänne lastemme kanssa. Saavat rauhassa vietellä omaa mummon kanssa vieteltävää laatuaikaa. :)
Osaankohan olla ilman lapsia?
Noh, osasinhan minä aika hyvin silloin elokuullakin kun kävimme siellä Sastamalassa, hotelli Ellivuoressa sen viikonlopun olemassa. Miehen kanssa kaksistaan silloinkin....

Tuo kuun viimeisen viikonlopun reissumme antaa meille mitä parhaimmat mahdollisuudet vaikka ostaa joululahjoja suuresta kaapungista kun lapset EIVÄT ole mukana.
Noh, katsotaan mitä ja millaista ohjelmaa me sinne keksitään. Olen aikeissa tavata johonkin väliin myös erästä kaverianikin siellä... voi mennä aikataulu varsin tivakaksi. (tivakka= tiukaksi...)

Nyt en ehdi taaskaan enempää sillä on alettava valmistautua neuvolaan lähtöön.
(Kertun näöntarkastus). Että näin... Ei ole kiire mutta kun joutua pittää!! :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti