lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ah, ihana kevät....

On tämä ihanaa kun on niin keväistä, vaikka välillä tuuleekin vielä vilpoisasti.
Tänään oli tarkoitus mennä keilaamaan ystäväperheen kanssa (olemme yhä menossa).
Lastenhoitoa ei ole vielä ratkaistu tai siitä ei ole ainakaan rakas mieheni minulle kertonut mitään. Ehkäpä se on yllätys. (Toivon todella että se keilaamaan lähtö ei nyt kaadu viime metreillä siihen että hän ei sitten olekaan kysynyt vanhemmiltaan katsoisiko he tunnin lapsiamme kun käymme keilaamassa.)
Joskus vaan asiat ei tunnu menevän niin kuin olettaisi (-joo, tiedän että LUULO EI OLE TIETOA!)
Mutta kun onhan tämä nähty jo niin moneen kertaan.

Eilen yllätin mieheni "daisarit-kakulla" :D En tehnyt sitä itse, vaan kävin hakemassa sen tilattuania aikanaan sen jo eräältä tuttavalta.:)
(Kuvan laittaisin jos sen saisin ladatuksi... se lataaminen kun edelleen tuntuu kestävän ja kestävän...)

Mitäs muuta...
No Kerttu kävi 6 päivää mummonsa luona minun kotipaikkakunnallani. Mummonsa toi päivää aikaisemmin kuin oli tarkoitus /ennalta sovittu, sillä Kertulle oli tullut aika paha flunssa (nuha).

Että jonkinasteen flunssa rantauti nyt meidänkin mökkiin. Omaa vuoroa odotellessa... puhumattakaan siitä koska se Lanttuun tälläytyy...
Ensi viikon perjantaina olemme lähdössä Helsinkiin sinne Lapsi Messuille... Jippiiiii!!!! :)

6 kommenttia:

  1. No nytkö se nuha sitten tuli teille! :( minä sairastin viime viikon mutta ihme, todellinen IHME, se ei tullut lapsiin! (koputtaa ankarasti puuta).. Toivottavasti teillä myös osa säästyisi kurjalta taudilta!
    Mulla on ollu oikeen huono omatunto kun en oo ehtiny tänne kommentoida mitään pitkiin aikoihin :( käyn yleensä lukemassa päivitetyt blogit kännykällä kun olen mennyt nukkumaan, ja kännykän kanssa se kommentointi on niin ärsyttävän hidasta ja tulee kirjotusvirheitä kun näppäimet on pienet jne. Niin en ole sitten sillä viitsinyt kauheasti kommentoida. Mutta kyllä minä teidän kuulumisia seuraan vaikkei minusta aina kuulukaan mitään :)
    Kevään merkkejä seuraillaan täälläkin taas ahkerasti, kukkapenkeistä nousee jo jotakin :D tämä kevät ja kesä on niin jännittävä, kun on uusi piha eikä yhtään tiedä mitä kasveja ja kukkia maasta puskee.

    Iloista loppuviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) / :(
      Nyt se flunssa todella tuli meille. Keskiviikko aamuna oli Lantulla hivenen lämpöä (ilmankos oli edellisenyön niin kiukkuinen että ei kesken unien herättyään tuntiin alkanut huudoltaan nukkumaan)
      Silloin ajattelin että "KIva.Kiitti, tässäkö tämä nyt sitten oli kun koko vuosi olis ollu MUITA päiviä sairastaa...niin ei voi kuin JUSTIIN NYT kun olis jonnekin lähtö..."
      No nyt kopsautan pääni maalaamattomaan puuhun...*Kops!-Autch!*hieroo päähänsä nousevaa pattia** Sillä tässä viimepäivinä kukaan ei ole ainakaan sairastunut lisää ja hyvältä näyttää että päästään lähtemään.
      Eilen hain tytöille limaa irroittavaa yskänlääkettä kun röhisevät öisin yskien nukkuessaan. Jotta jospa tämä tauti alkais olemaan selättymään päin.
      Kerttu on jo nuhineen paljon paremmassa kunnossa kuin viikko sitten.

      Odotan edelleen omaa vuoroani, mutta se tulee kun tulee. En ainakaan sitä ala murehtia "miksi minä en saanut kun kaikki muut kerran sai sen!?!" :D

      Tämän tarttis vielä pakata OMAT ja Lantun kamat...kaiken muun olen luullakseni(ja luehan tuo että MUISTAAKSENI) tehnyt pakaten.
      Eilen menin nukkumaan vasta joskus 22:30-23, kun silitin vielä ystävälleni annettavia vauvaharsoja, jotka on meillä niitä "parempi" kuntoisia vielä antaa eteenpäin. :) Rievuimmista teen siivousrättejä (ne ohuen ohuiksi kuluneet.)

      Iloista pääsiäisen aikaa sinne teille Ruska! :)

      Poista
  2. Oletko löytänyt yskänlääkkeen jota saa antaa alle 2v? En tosin ole itse enää edes etsinyt, sillon ei ollut kun Spede oli pieni muttei siihen kauaa mene kun S on 2. *huoh* minne aika katoaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Menin apteekkiin ja sanoin että tarttisi saafa yskänlääkettä joka sopisi myös 1½vuotiaalle annettavaksi.
      Antoi sellaista kuin "Kvilla" merkkistä.
      En lapsiani kuitenkaan lääkinnyt sillä kuin parinpäivän ajan... isovanhemmatkin samaisessa taudissa olleet viikon päivät ja molemmilla.-myös mummilla ääni oikein matalilla bassotaajuuksin että ei uskoisi naisen ääneksi ellei tietäisi. :D

      Omaa vuoroani edelleen odotellen, tai sitten se ei iskekään mulle..*kop kop kop*
      -Vannomatta paras!
      Poden hammaskipua itse sen sijaan... aika kovaa parhaillaankin... aika on jo tilattu yksityiselle ja sinne pääsin VASTA 30.4. että aika sykkeessä täällä itse elelen. xD

      Poista
    2. Ventolinea saa reseptillä jo ihan pienelle yskään ja hengenahdistukseen. Sitä on myös nestemäisenä joten helppo antaa. Ventolinehan on myös astmalääke, mutta auttaa satunnaisessa käytössä myös yskään. Meillä sitä esikoinen sai n. Vuoden iässä kun oli paha yskä ja keuhkoputket ahtautuneet flunssan takia. -Humppis-

      Poista
  3. Kiitos nimestä! Spede on meillä nyt kipeä. Yskää, ääni pois, nuhaa ja liki 40 kuumetta. Sille tuolla onkin yskänlääkettä. Mutta jos Säde smaiseen tautiin tulee niin tietää että helpotusta yskään on tarjolla! - toivottavasti ei leviä muuhun perheeseen siellä, eikä täällä!

    VastaaPoista