torstai 7. marraskuuta 2013

Voi vadelmakiisseli!

Olo on aika piesty.
Ei, minua ei ole hakattu..olen vain valvonut melkoisesti viimeyönä Lantun ansiosta. Hän sitten päätti alkaa sairastaa varsin erittävää nuhaa. Senpä vuoksi hän ykäili illalla (luullakseni sitä limaa...-toivon!) ja sama jatkui sitten jossain määrin sinne puolilleöin.

Ei ollut yö sen helpompi. Tosin ilman ykäilyä, mutta herätys oli aina säännöllisesti n.1h molemmin puolin nukkumispätkän perään. :/ Zzz...
Makasin sitten olkkarin matolla Lantun kanssa. Ei lopulta hullumpi paikka ollenkaan, vaikka ehkä saattaisi kuulostaakin. Kerran aikaisemmin meinasin jäädä nukkumaan siihen samaiselle matolle, kun olin niin väsynyt,mutta isäntä kävi sitten sanomassa että "tuletko sinä sieltä vai et?!?" Niinpä nousin ja kömmin petiin.
Tekee joskus ihan hyvää makoilla kovemmallakin alustalla. Huomasin kääntyväni kyljelleni ja ehkä asentoni muistutti eniten sitä ensiavusta tuttua `kylkiasentoa`johon apua tarvitseva tulisi kääntää mikäli tilanne sitä vaatisi.

Eilen illasta vielä suunnittelin että tänään vien matot ulos, kopistelen ne, imuroin ja pesen lattiat... no aamu venyi sattuneesta syystä, mutta sainpa kuin sainkin imuroitua ja pestyä lattiat. - Hyvä minä!
Mattoja en päässyt viemään ulos koska siellä sataa tihutti. Nyt on selkiintymään päin, niin ne voisi käydä nakkaamassa telineelle tuulettumaan.

Siinä sitten pistin aamusella tiskikoneen päälle ja hetkeä myöhemmin pyykkikoneen.
Täytyisi jossakin välissä käydä suihkussakin, sillä olen menossa tänään iltapäivästä ostamaan eräältä kirppiksellä hupparia myyneeltä naiselta hupparin sekä erään Kiroileva siili-kirjan. Sovimme treffit paikallisen kauppamme parkkipaikalle. Ei viitsis mennä ihan hiukset likaisina jos onkin jo kuolemanväsyneen näköinen... xD
Näin se on tehtävä.

Ai niin, en olekaan tainnut muistaa mainita, kun ostimme sen ruokailuryhmän (maksoimme siitä 430€ sis.6 tuolia pöydän lisäksi jonka ovh. oli 999€ ja ikää sillä oli 4 tuolilla vajaat 2v ja 2 tuolilla kaiketi reilu 1v.) Nyt niistä on jo 3 tuolia hajonnut samalla tapaa. Istuinten jousikannattamiet on lauenneet!!! Ja tuolin hinta oli jo pelkästään à  99€/kpl.
Minä suutuin asiasta niin että laitoin sitten sähköpostia sinne Maskun konsernille, että "eikö näiden tämän hintaluokan tuolien kuulukaan kestää edes 2vuotta kun jouset jo hajoaa, vaikka niillä ei ole hypitty/pompittu tms. vaan istuttu kuten niillä kuuluukin!!?!?"
En ole saanut vastausta vieläkään... en tiedä mitä teen.
Mehän ostimme ruokailuryhmän käytettynä kirppikseltä (yksityinen myyjä),mutten muista enää hänen nimeään ja selasin viestejänikin niin ei ole enää hänen kanssaan käytyä keskustelua joten en siis muista hänen nimeään... SHIT & Happens!!!
Ei varmaan auta kiristellä kuluttaja-asiamiehelläkään asiassa konsernia.
Olin niin pistoksissani kun sinne postia laitoin että pistin oikein napakkaan sävyyn kysymyksen" Ovatko he lopettaneet tästä syystä näiden tuoline valmistamisen kun ne eivät ole kestäviä?! mutta hinta kyllä on aika kova- >à 99€) Tämä siksi että minulla ei ole siis näistä mitään ostokuittia olemassa...
Ei muuten ottaisi käpyyn, mutta joudummeko nyt sitten hakemaan entiset tuolit (vaalean sävyiset ruskean ruokapöytämme ympärille varastosta) isänpäiväksi, kun oli tarkoitus tehdä uunilohta ja tarjota sitä miehen vanhemmillekin. Nyt joutuisimme vuorottelemaan ruokailun siten että aina 3hlö voisi syödä kerrallaan + Lanttu jolle on oma jakkara (syöttötuoli). Grrr....
Ei muuten,mutta tahtoisin kaiken olevan täydellistä. Ettei ole eripari tuoleja.  jne jne...
- JOOO TIEDÄN ETTÄ ON PIKKUJUTTU muille, mutta MINULLE iso. Kenties liiankin iso. Hmph!

Päivän jatkoja jokaiselle. :)

5 kommenttia:

  1. Takuulla harmittaa, oli sitten kirppikseltä ostettu tai ei! Ja vaikka olisi edullisemmatkin olleet niin kyllä kuuluisi kestää!!
    Toivottavasti saat vastauksen ja tyydyttävän sellaisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmitus on niin sanoinkuvaamattoman suuri. Siitä on ainakin 2 viikkoa kun laitoin sinne viestiä -eikä (arvatenkaan) mitään ole kuulunut!!!
      -> sappeni kiehuu sen vuoksi vielä enemmän!!!
      Kun olis se liike vielä pystyssä tuossa naapuri pitäjässä, olisin mennyt sinne jo alunalkaenkin mekastamaan. (no siis "mekastamaan" ) asiallisestihan ne täytyy ikävätkin asiat hoitaa, mutta minun asiallisuuteni alkaa olemaan pian äärirajoilla. Ärh!
      Kaikesta huolimatta, huomenna (lauantaina) menemme kalaostoksille sinne naapuripitäjään ja samalla ostamme muutakin.)
      Sekä käymme eräässä tapahtumassa jonka sen paikan kirjasto järkkää. :)

      Poista
  2. Minä taas haluaisin ruokapöytämme ympärille 8 erilaista tuolia! =D Poikamme huoneessa on pieni punainen pyöreä pöytä jonka ympärillä on neljä erilaista tuolia, on aika hauska! =) Laita vaan ne pöytään kuulumattomat tuolit pöydän ympärille juhlaruokailun ajaksi toisten tuolien lisäksi.(laita vaikka jokatoiseksi) Mukavampi se on kuitenkin kaikki samaanaikaan ruokailemassa kuin pienissä erissä. Mukavaa viikonloppua! =)
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mukavalta.
      Tuo ideasi joka toisesta tuolista on hyvä vaikka veikkaan että ne riitelevät keskenään. Ja tuo vielä mieleen sen epäonnemme tuon ostoksen suhteen.
      Appivanhemmat eivät taida tietää että ostamastamme ruokailuryhmästä on särkynyt jo 3/6 tuoleista, -enkä mieluusti kertoisikaan... Ja nähdessään ne entiset tuolit se asia heillekin paljastunee... :(
      Ikävä taas todeta että vanhemman polven immeiset oli oikeassa niiden tuolien suhteen.- ellei sitten laiteta kaikkia entisiä tuoleja.:D
      Niistä vaan tahtoi tippua niitä ruuveja joilla oli anoppi uudet päällyset laittanut kiinni istuinosiin...->Lanttu löytää ja sulloo suuhunsa vielä->se vaaramomentti on otettava sitten huomioon jos sen tekee /ottaa ainuttakaan entistä tuolia...

      Poista
  3. No mutta eikös ne appivanhemmat arvaa tuolien olevan hajalla jos pöydässä ei ole kuin kolme tuolia? eli siis lopputulos on minusta ihan sama jokatapauksessa. =) Mukavampi silti syödä porukalla, ainakin minusta! Meilläkin tulee syömään minun äiti miehensä kanssa, isäni ja appivanhemmat. Pöydän ääreen kannetaan siis kaikki talon irtotuolit noiden kuuden samanlaisen lisäksi. Ja kaikki muut on eriparia.
    -Humppis-

    VastaaPoista