maanantai 18. marraskuuta 2013

Hyv`Huomen!

Herätty on uuteen viikkoon!

Luvassa tälle viikkoa tälle päivää ensinnäkin kun näin saimme syödyksi (veriletut perunamuusin kera salaatin) olis käydä ulkoilemassa, kun ei tuo ennustekaan lupaile samanmoista tuulta kuin mitä se eilen oli. Huh, mikä myräkkä, mutta selvittiinhän siitäkin. Ei edes sähköt olleet meillä poikki, toisaalla kylläkin ja kenties joillakin on edelleenkin.

Jos kirjastossa kävisimme ulkoilemassa ja veisimme pois Kertun lainaaman suuren läjän kirjallisuutta. Siinä sitä on puuhaa, etenkin kuntoilusta se käy, kirjaston sijaitessa mäen alla ja sieltä tullen on sitten vastavuoroisesti jyrkkä ylämäki tarvottavana (työnnettävä tuplarattaat ylös..hiki tulee jo ajatuksestakin..)

Eilen tapahtui sellainen huonemuutos meillä, että kun Kerttu on nukkunut meidän keskessämme huolimatta omasta sängystään omassa huoneessaan. Siirsimme hänen sänkynsä meidän huoneeseen. Tämä siitä syystä, kun Lanttua on viimeöinä valvotellut puhkeamassa oleva hammas alaikeneen ja se on tehnyt hänestä kiukkuisen-itkuisen öisinkin. Toissayönä olikin tivis tunnelma meidän pedissä kun siinä oli aikuiset reunoilla nukkumassa ja 2 lasta keskessä :D
Vielä olisi siivottava se Kertun huone, jonka lattiapinta-alaa ei tahdo nähdä. Tästä syystä siellä ei siis ole hetkeen edes pesty lattiaa, koska ei ole päässyt imuroimaankaan.
Myönnetään että on ollut vain liian helppoa laittaa sotkut piiloon laittaen hänen huoneen ovensa kiinni... :/ Tämähän ei ratkaise ongelmaa, ainoastaan siirtänyt sitä.
Nyt se on siivottava. Viimeistään Lantun 1v synttäreihin mennessä. Ja niihin nyt ei ole pitkäaika enää. Ennakkoon käy jo ylihuomenna hänen kummi ja mummonsa. (Kertulle en ole puhunut muuta, kuin että ylihuomenna tulisi tämä Lantun kummi En ole maininnut mummostaan mitään, antaa sen tulla siinä yllärinä sitten hänelle. ;) )
Sitten saa mummo leikellä Kertun etuhiukset taas lyhemmiksi. Neiti onkin jo viikon päivät valitellut tahtovansa parturiin sen lisäksi että on sopottanut miten ikävä hänellä on tätä mummoa joka nyt on tulossa käymään... :)

Mitäs vielä.
Aamulla (huomenna) tulee toinen mummo meille, ja minä lähden kuvauttamaan varvastani. Pikkasen jänskättää, mutta eihän siinä vielä tehdä mitään, kuin kuvataan. (Olen niin onnessani siitä että sain alettua viedä tuotakin asiaa eteenpäin ja tiedän mikä mahdollisesti varvastani vaivaa. Tässä tapauksessa tieto ei lisännyt tuskaa, vaan paremminkin se, miten siitä tuskasta pääsee eroon.->kirurginen toimenpide luvassa mikäli siellä on jotakin sinne kuulumatonta. AAAaaaa--puuuu- Aaa--Aaaa- AAaa-Aaaa-puuu-puuu-VAH!

Huomenna on tarkoitus leipoa taas kerran pipareita niitä keskiviikkoisia vieraita varten. Leivoin eilen itävaltalaisen kakunkin. Käytin siihen nyt ensi kertaa omenasoseen ja kanelin sijaan baanaania ja inkivääriä. En olekaan koskaan tehnyt tuona versiona. Saa nähdä miltä se maistaa. ;)
Ehkä tänään maistanemme hitusen tai sitten emme. Se vaara että JOS se onkin hyvää, niin ei sitten olekaan keskiviikkona vieraille kuin rippeet. :D

Mitäs muita muutoksia meillä on tapahtunut..No Lantun muutokset tietenkin:
- Hän siirtyi houusvaippojen kuluttajaksi viikonlopun aikaan, koska ei enää pysy millään makuullaan vaipanvaihdon yhteydessä vaan sitkuttelee kääntyä selältänsä vatsalleen heti kun suinkin vaan silmä välttää. :/ Samalla lähti hoitopöytäkin myyntiin. - jos sitä kukaan ostaa... Joutaa pois kuitenkin, täysin turha kapistus meille tässä elämäntilassa kun sille ei ole käyttäjää. Tilaakin vain vie huoneessa.

Siuunnitelmissa olis käydä jouluostoksillakin sitten kun veronpalautukset saapuvat. Elikkä tämähän olis joulukuun 1.viikon aikaan. Mahdollisesti sen viikonloppuna (lauantaina jos kävisimme kun perjantaiksi sattuu itsenäisyyspäivän pyhä.) Samalla hakisin Kuopion suunnilta varaamiani tuotteita, mm. 2 kaitaliinarullaa (kertakäyttöistä liinaa) sinistä kuviollista sekä perus harmaata rullat). Lisäksi varasin Kertulle pakettiin laitettavaksi Hello Kitty mekon ensi kesäksi. Oli ainakin kuvassa niin hyväkuntoisen näköinen että en voinut vastustaa kiusausta.

Millonkas te alatte siivoilla komeroitanne joulukuntoon?
Siksi käytin sanaa "komeroita" koska kukas se komerossa jouluaan viettää, ja tuntuu että toiset siivoaa kaikki mahdolliset paikat joulun alla, vaikka ei se toki huono asia ole, mutta ne ehtii siivoamaan muuloinkin.Uskoakseni joulun alla puuhaa riittää muutenkin.

No, minäpäs alan syöttää vielä Lanttua.(...en kuitenkaan lantulla ;) Ja sitten lähdemme ulos kohti kirjastoa joka on sitten jo auennut. Jep jep!

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti