maanantai 28. lokakuuta 2013

Jep jep...

Viikonloppu oli ja meni.- ihan Ok.
Kellotkin siirtyi, mikä ei tuntunut aiheuttavan juurikaan mitään merkittäviä muutoksia elämässä ja sen kulussa...

Eilen käytiin illasta ajelemassa ja teimme sitten retken eräälle kanavalle. Siellä Kerttu joi pillimehun. Valitti ensin nähdessään puistonpenkin että:
- Pittää huilata välillä..minä juon nyt hen minun mehun...
- etkö joisi perillä? (olimme menossa vielä edemmäksi kävellen siitä, mutta neidillä poltteli niin kovin pillimehu jo taskussaan että alkoi ratkuttaa ja tekeytyi `väsyneeksi`jotta saisi juodakseen sen...)
No mehän hellyimme ja annoimme periksi. (varmasti virhe, mutta ei meillä ollut kiirettä mihinkään joten mitä väliä...)
Tyttö istui puistonpenkillä ja ryysti pillimehuaan.
Sitten matka jatkui. Kiersimme kanavan ja ylitimme pitkospuita pitkin maastoa joka olisi ilman niitä ollut varsin liukas ja hankalakulkuinen. Kerttu tepsutti mennä niin hauskasti kuin ankka. :D
Minä hänen perässään taapersin sitten kai puolestani kuin pullasorsa. xD

Ilta alkoi hämärtyä ja sinne syttyi rantaan valot.(katuvalotolppia oli siellä kanavan lähellä).
Ensin ne näyttivät kaukaa etäältä katsoen punaisilta, mutta läheltä ne näytti sitten keltaisilta.
Jännä juttu...

Minua haluttaisi askarrella joulukortteja, mutta kun se AIHE/KUVA on epäselvä...
En enää olekaan niin varma siitä teksinkö sillä tekniikalla jolla ensin meinasin lumiukon tehdä... hmm..

Leivoimme eilen (leivotin lapsilla) 2 piparkakkutaikin alevyllistä pipareita. Namskis! Siitä tuli heidän leipomanaan yht.44kpl pipareita. Oli kirahveha, possuja, krokotiilejä,avaruusraketteja, kuu-ukkoja,sydämiä, tähtiä ja kukkia ym ukkoa ja akkaa...
Alkoi mieli tehdä askartaa kortteja joissa olisi jonkinlainen piparipoika tai enkeli..
Enkelipipareista sain idean että niitä täytyy tehdä lisää ja kiinnitän sitten narulla ikkunaan niitä. Ne piparit saatan painella itsekin ->kaikkeen ei tarvitse lapsityövoimaa käyttää..:D

Niin ja vaihdoin eilen (mikähän siinä pyhäpäivässä on kun into iskee siivoamiseen juuri silloin niistä päivistä mikä kuuluisi pyhittää lepopäiväksi!?) niin vaihdoin verhot. Meidän makkariin sekä tytön huoneeseen (Kertun). Hällä oli aikaisemmin monsteriauto verhot (kuten isoveljelläänkin) mutta hän puhui eräs ilta että "tuo auto on pelottava hiiviö!!"  ["tuo auto on pelottava hirviö"] vaikka ne oli ihan normaalin näköisiä monsteri autoja...siitä sikisi idea-> NE VAIHTUU ja eilettäin kun olin touhukkaana päätin että NYT ne lähtee.
Tilalle pääsi pinkit vaaleat prinsessa verhot. Meidän makkariin taas laitoin violetit, kiiltäväpintaiset entisten harmaiden paneeliverhojen tilalle.
Joulumpana vaihdan olkkariimme punaiset verhot. Näin on.
Nyt tekee mieli etsiä ne siniset värivalot ja asentaa ne johonkin..pikkuhiljaa se joulu sieltä hiipii ja tuo koristeita tullessaan enemmän ja enemmän.. :)
Mukavaa!!!

Muistelen, että viime jouluna ne siniset värivalot oli meillä kuusessa (sisällä) joten kenties niitä voisi alkaa etsiä sieltä missä joulukoristeetkin ovat. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle. :)

1 kommentti:

  1. Pullasorsa. :D Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin!
    Blogissani on sinulle pieni lahja.

    VastaaPoista