lauantai 28. syyskuuta 2013

Kamusynttäripäivä.

 
Tälle päivää olen stressannut koko viikon ja se stressi ei ole lauennut vieläkään. Vielä nimittäin on aikaa siihen klo 16 kun ensimmäistä vierasta odotamme synttärisankarille saapuvaksi. (tai ylipäätään ketään kutsutuista...)
Mökki on sen verran siisti että kuten ukko eilen sanoi minun hermoillessani siivousta samalla kun leivoin ,että "Ei nämä ole mitkään presidentin kutsut!"
.- No ei olekaan, mutta siinä hetkessä tuntui että vähintääkin ovat ja ettei aika enää riitä muuhun kuin panikoimiseen.
Tiedän että pitäisi panikoimisen sijasta keskittyä tekemään asian eteen jotakin eikä siihen minkä verran aikaa on jäljellä jne..

No, eilen kuitenkin kävin hakemassa saapuneet fantasiapiparit ,jotka olin kaikessa stressissäni jo unohtanut ;D xD
- Kyllä!!! En muistanut niitä ollenkaan, en vaikka alkuviikosta niistä kyselinkin Mansikkamäen Ebeltä jotta ehtiikö ne tilaamani fantasiapiparit vai ei...ja että onnistuiko ne, kun hän aikoi tehdä niistä koe-erän. :)
Hienoja olivat ja odotankin innolla jo nyt kevättä (maaliskuuta) jolloin oli tarkoitus pidellä tytölle 4v synttärit ja jotka hän tahtoo pitää sillä "Doc-auto"teemalla. Eli ajatuksissani on tilata sinne hältä Doc-auto fantasiapipareita mikäli olosuhteet ovat suotuisat. (ja eritoten että tyttöni tahtoo enää siinä vaiheessa siihen teemaan niitä synttäreitään pidellä..)
Vai mitä  mieltä itse olette näistä turtlesfantasiapipareista, kyllä ovat niin näköisiä että! :

 
 
 


Olikin varsin huisi ylläri niin minulle kuin varsinaiselle pipareiden saajallekin (synttärisankarille) se ,että mukana oli 2 extra turtlespiparia. Noh, ne oli tosin menneet murusiksi, aivan kuten 1 tälläinen yläkuvankin kaltainen, mutta ei haittaa. Hankalaahan niitä on postitse laitella muutenkin.


Tässä vielä otos risaksi postissa menneestä Turtles-hahmosta (Leonardosta) joka oli menettänyt jaloistansa sekä toisesta kädestään vähän paloja. Kokosin toisne tytölle laatikkoon ja toisen pojalle leivinpaperin päälle, mistä he saivat napsia sen haluamaansa tahtoon. Kuvassa tytön syömää hahmoa. (Maistuvat koivet olleet kilpparilla ;) )

4 kommenttia:

  1. Hauskoja juhlia!
    on muuten tosi hienoja pipareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän. Piparit oli ja ovat edelleenkin kauniita - ne jotka jäi yli juhlista. :)

      Poista
  2. Oliko mukavat kemut ja oliko paljon kävijöitä? =) Onnea pojalle!
    Minä oon oppinut, että on ihan turha siivota ja höyrytä sen suuremmin synttäreitä, kun niiden jälkeen on siivottava vielä enemmän kun ennen niitä kemuja. Lattiat kun imuroi ja enimmät pölyt ees ottaa niin hyvä on. Meillä ainakin on aina synttäreiden ja juhlien jäljiltä ruoanmuruja ympäri kämppää ja lasten lelut levitelty pitkin taloa. =D Mut pääasiahan on se, että kaikilla on kivaa! =) Meillä olis pojan 5v synttärit järjestettävänä kohtapuoliin. Poika haluaa pitää erikseen kaverisynttärit ja sitten seur.päivänä kahvitellaan suku. Parempi ehkä muutoinkin noin, kun yleensä meillä on se reilu 50 henkee käyny samanapäivänä. Se on silti mukavaa kun on paljon ystäviä joilla on kaikilla lapsia, siitä äkkiä kertyy porukkaa kun joka talosta tulee se 3-5 henkee. =)
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo onjin hyvä idea/vinkki, ->siivota paremmin vasta juhlien jälkeen.
      Meillä vieraat jäi lopulta määrällisesti lastenosin vähäiseksi, joten ei suurta sotkua saaneet aikaiseksi. (Joskus on käynyt lapsivieraita synttäreiden ulkopuolella ) ja se sotku on ollutkin paljon pahempi-vaikkakin ulkona, mutta silti jos jouduttiin pesemään ikkunoita ja jopa korjaamaan aitausta jonka olivat saaneet hieman rikki!

      Tunnelma oli kuten synttäreillä yleensäkin, sanoisinko että "kylläinen" sekä kahvintuoksuinen;D
      Kovasti sain keittiössä olla kahvia keittelemässä aina uusille saapuville vieraille, joten en itse tästä syystä niinkään päässyt seurustelemaan vieraiden kanssa, kuin kahvia tarjoillessani. Mutta eivätpä juhlat minun olleetkaan joten en menettänyt siinä mielessä mitään. :)

      Zemppiä sinne teille pojan synttärijärjestelyihin sekä siihen että ne menisi sitten myös hyvin!!! :
      Onnistuneita synttäreitä on mukava muistella, toisin jos ne ei olisi syystä tai toisesta niin onnistuneet ja jäisivät siitä mieleen...

      Poista