sunnuntai 25. elokuuta 2013

Uusi viikko-uudet kujeet...

Heti alkuun on sanottava että ei mennyt ihan niinkuin "Strömssössä" taaskaan. Kertulla on tänä aamuna kampaajalle meno (en käytä sanaa `parturiin meno`kun se parturi liitetään käsittääkseni enemmän miehiin. Miehet käyvät parturissa ja naiset kampaajalla vaikka leikkauttaisivatkin hiuksiaan. )
No asiaan.
Elikkä eilen illasta venähti anopin ja appiukon visiitin vuoksi sitten nukkumaan meno sen verran että annoin etuajo-oikeuden pojalle ja miehelle käydä illalla sen kaiken jälkeen suihkussa. Olihan poika menossa aamulla kouluun ja meidän neiti vain kampaajalle klo 10:30-Kerttuhan ehtisi käydä suihkussa aamullakin herättyään. No niinhän sitä luulisi.
Lopulta se meni niin että siellä suihkussa kävin vain minä tytön sijaan. *ohhoh-hoijakkaa*
En millään viitsinyt alkaa taistelemaan hänen kanssaan (lue:häntä suihkuun pakottaen pesemään hiukset hältä). Onnemme oli että olin saanut lauantaina selvitetyksi mielestäni pahimmat takut hänen hiuksistaan juurikin silmitellen tämän päivän kampaajalle menoa, joten aamusta vain harjasin tytön hiukset ja laitoin ponnarille.
En tiedä miten lyhyeksi ne leikkauttaisi hältä. Mieli tekisi aika superlyhyttä mallia hälle-> ei olisi ongelmana takut hiustenpesun jälkeen. Aamuista puhumattakaan ,vaikka yöksi olen aina hältä hiukset koittanutkin laittaa löyhälle letille. Mies oli sitä mieltä että olkapäille saisi vielä ylettää, eli sellaista jonkinsortin polkkahiusmallia hän kai kaavaili.
Lopputuloksen näkee sitten sieltä tullessa, millaiseksi ne on leikattu.
Antaa kampaajan päättää ja tehdä mieluisansa. Jotenkin vähän pelkään, että leikkaa varmaan samantapaisen mallin kuin mitä minulla on.
Siellä olen itsekin käynyt, samalla kampaajalla. Sillä kai hälle oli niin helppo varata aikakin kun oli siinä mielessä "tuttu" paikkana.

Kampaajalta menemme sitten kauppaan.
Katsoin pojan koulusta saamaa välipalalehtistä ja kysyin hältä ennen kuin hän lähti kouluun, tahtoisiko hän tehtävän siitä iltapäivällä jotakin?
Hän sanoi että "Joo!" No sitten minä aloin lukea mitä eriivaihtoehtoja siinä oli ja hän päätyi viimeiseen "Banaanivoileivät" joihin paahdetaan ensin suolapähkinöitä pannulla ja soseutettua banaania laitetaan paahtoleipien väliin jotka lämmitetään myös paistinpannulla. Saa nähdä tykkääkö. En tullut maininneeksi hälle, että se muussattu banaani tummuu kun leivälle laitetaan ja etenkin kun se ensin lämmitellään paistinpannussa...-tai niin minä ainakin luulen käyvän sille. :D
Se kun voi olla aina joillakin lapsilla että ulkonäkö tekee ennakkoluulon joka useimmiten on syy muodostaa mielikuva vaikkapa "pahasta mausta" ja sitten ennakkoluulo on valmis:" Hyi yök, en syö moista mössöä!" :D
Ei tosin jokaisen kohdalla, en yleistä, mutta sanoinkin että USEIMMITEN.
No juu. Täytyy alkaa valmistautua lähtöön.
Eilen illasta sain syventyä mielestäni varsin hyvin mummoni 80-vuotis muistelmiin joita sain muiltakin sukulaisislta. Nyt se on edistynyt siten että ilman kuvia sillä "onitteluvihkosella" on nyt pituutta kansilehden jälkeen 6 sivullista ja se ei edes sisällä muistoja kaikilta joilta niitä pyysin. Moni on luvannut muistojaan laitella ja niitä vielä odottelen.. Sitten jos ja kun saan niitä kuvia niin sehän pitenee kummasti :) Ajattelin niitä valokuvia  laittaa sinne tekstin lomaan/väliin jotta se ei näyttäisi niin raskaalta luettavalta. Olisihan siinä kuvista se väripuolikin, pientä väriä silmille.
Jokainen joka on joskus joutunut lukemaan johonkin suurempaan/laaja-alaisempaan tenttiin kirjaa, mikä ei sisällä kuvia ja on muutenkin puuduttavaa tekstiä, tietää mistä puhun ja mitä tarkoittanen. 

Mukavaa maanantaita jokaiselle, ja uutta alkanutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti