torstai 15. elokuuta 2013

Huisi jännitys kasvaa...

perjantai 16.8.2013 klo 06:45

Minä jännitän täällä koko ajan enemmän ja enemmän tuleeko toiveistani totta.
Onnistuuko tämä vai meneekö vielä pyllylleen...

Kysymys kuuluukin:

MAKSAISITKO SINÄ olettaen että tarvetta tälle olisi niin TÄSTÄ RUOKAILURYHMÄSTÄ 550€ ostettuna se käytettynä? Kuvan mukaisilla ja värisillä tuoleilla joita 6kpl:tta. (hinta sisältää kotiikuljetuksen.)

____

Aamusta meiningeissä lähteä kerhoilemaan lasten kanssa jos ei sada kovin kovaa. Sinne kun ei ole pitkä matka.

Postiin olisi saapunut minulle jälleen leivontajuttuja, liittyen pojan 7v kemuihin. Tässä saapuneessa paketissa taitaa olla jokunen spiderman kakkukuva jotka ALE-korista bongasin. Uskon tilanneeni jotakin muutakin, en vain kykene muistamaan että mitä se mahtoi olla... Sitten sen näkee kun hakee. :)

Huippua viikonloppua toivoksien erään asian (kauppojen) osalta itselleni/meidän talouteen. Muutenkin mukavaa ja jospa alkaisi aurinko pilkottelemaan enemmän eikä vain käyden kuikkaamassa ennen kuin antaa uuden kaatosateen taivaalta.

3 kommenttia:

  1. En. MUTTA, johtuu vain siitä, ettei sopisi meidän huusholliin ;D Ei siis siitä, etten tykkäisi tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, kun en maksais minäkään. Meille se on kuin nyrkki silmään keittiössämme. Myyjä piti hintana tuota 550€,mutta minä sain tingattua siitä vielä -100 pois eli tuun maksamaan siitä 450€ ja olen NIIIIIiiiin happy <3

      Poista
  2. Ei ollenkaan paha hinta :) ja jos tommonen sopisi meidän sisustukseen, niin ostaisin.

    Juuri ostin eteiseen uuden mööpelin, joista rehellisesti en ymmärrä että "kiinasta" tuoduilla on lähtöhintana 350€!! Sellasilla hinnoilla en sitä olisi ostanut.

    VastaaPoista