sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ylläri piknik!

Siis tuli hieman kuin se kuuluisa "salama kirkkaalta taivaalta" uutinen (jos sitä uutiseksi voisi edes sanoa...) mutta kenties sana `tieto`olisi kuvaavampi...no mutta asiaan...
Eli meillä oli meininki että tiistaina kun hän menisi meidän kotipaikkakunnallemme poikineen niin he pysähtyisivät tässä meidän kohdalla mennessä ja tekisimme sen piknikin erääseen puistoon.
Noh, aamulla hän sitten alkoi miettiä että:

- Olisko paha jos tehtäis se piknik jo tänään...?
- No öö...*mietin ja selasin kalenteriani tämän päivän suunnitelmien osin*...ei?
-En ole vielä edes soittanut äidilleni ilmoittaakseni tulostamme, tämä nyt tuli vain ihan hellehatusta...
- Ei se mitään haittaa. Ainakin tänään näyttää sää olevan kohdillaan moiselle. Tiistai näyttää epävakaalta...

Ja siitä alkoi minulla sutina tälle aamua.
(Tiedollisesti kävimme tuon keskustelun aamulla n.klo~09:30 aikaan..)
Minä ryykäsin keittiöön leipomaan oitis suklaarae-keksejä sekä nostin jäätymässä olleet vesipullot sulamaan huoneeseen-> jotta on sitten sitä kylmää juotavaa vaikkakin vettä.)
Sitten säntäilin liimailemaan kontaktimuovilla tuunaamani `rannekkeet`vesipulloihin, koska osa oli samanlaisia niin eivät menisi sekaisin. (AI NIIN SE KUVA NIISTÄ!!*juoksenkin heti ottamaan sen!!!!!)*

(jatkan tätä postausta nyt 17.6.2013 klo 06:54)



Tässä kuva niistä 3:sta jotka olisi muuten menneet sekaisin ilman mitään tunnistettavaa merkkiä.
Susi oli tuo "ranneke ideani", sillä eihän se mikään kontaktimuovi pysy kosteassa jäisessä pullon kyljessä!!!!
Ne irtoilivat siellä piknikillä jokaiselta meistä vuorotellen, mutta sekin oli vain 1osa hauskuutta siellä. Emme antaneet sen haitata lainkaan. Pikku juttuhan tuo nyt oli!
Laitoinpa noihin pullojen kylkiin vielä permanent tussilla jokaisen juojan etunimen alkukirjaimenkin, mutta sekin tarttui käteen siihen koskettaessa. ... :(
Jäinpä mietiskelemään voisiko ja jos  niin MITEN kummassa tehdä jonkin merkin pulloon mistä jokainen tunnistaisi omansa.
(Paitsi repien etikettiä pois eripaikoista/eritavoin, mutta noin "tuunatummin". ;) )Toisaalta, noihin olisi riittänyt pelkät eriväriset rannekkeetkin ilman kuvaakin, siinäkin olisi ollut merkkiä, mutta jokseenkin hieman tylsähkö sellainen. Halusin aavistuksen "päheenmmät" tuunaukset merkeiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti