maanantai 10. kesäkuuta 2013

Mälsä aamu...

Jokseenkin, ei täysin kuitenkaan.
Herättyäni heräsi pian Lanttukin ja annoin hälle pullollisen maitoa-> ja takaisin nukkumaan. Itse katsoin tallentamani "poliisikokelaat" ja sitten itsekin takaisin petiin.

Uudelleen heräämisen myötä aamukahvia ja aamupalaa. Sitten  alkoi mielessä jumpsutella että "Jotakin olisi saatava aikaan tänäänkin, mitä se voisi olla!?"
Koska eilen illalla anoppi oli käydessään puhunut että he voisi hakea 2 vanhempaa lastamme mukaan mökille aamusta, niin aloin petikamppeita vaihtamaan.
(se ei ollut vastenmielistä lainkaan.)

Pikemminkin vastenmielistä oli soittaa TAAS terveyskeskukselle varatakseni ajan ½vuotiaalle Lantullemme jonka silmä ei ota parantuakseen.
Eilisessä neuvolassakin terkkari vähän kavahti näkemäänsä ja sanoi, että :
- Ihan kuin alaluomessa olisi märkää aivan selvästi...
- No, sitä on hoidettu nyt kaksi kertaa antibioottisalvoilla. Ensin määräsivät sidekalvotulehdukseen antibioottisalvaa tippoina 3 kertaa päivään, jolloin se yläluomessa oleva pieni näppylä kasvoi ja kasvoi puhkeamista vaille aivan vitivalkoiseksi ja sitten se kasvu loppui. Edelleen se pieni "näppy" on yläluomessa mutta ei ollenkaan enää niin häjyn näköisenä. Käytin lanttuamme sitten kuurin loputtua toistamiseen lääkärissä.(tk:lla) ja sitten se diagnosoitiin "Luomirakkulaksi" sai uutta antibioottisalvaa siihen jälleen, nyt 2x päivään laitettavaksi viikon verran jonka jälkeen pidettävä taukoa n.5vrk:tta ja sitten alettava uudestaan tarpeen mukaan.
Näin tein. Aloitin uudestaan koska muutosta ei ollut tapahtunut.
Sittemmin tapahtui kyllä muutos aloittaessani uudestaan.
Nyt alaluomikin on niin turpeessa ja terkkarin sanoin"Aivan kuin siellä olisi märkää alla.."
HUH HUH...
Miltei itkua tuhraten soitin TAAS terveyskeskukselle ja varasin ajan... sainkin sen 12;40.
Saa nähdä millaisen vaivan he vielä keksivät (silmässä olevaksi) jotta siihen voi/saavat määrätä -villiveikkaukseni on että SITÄ ANTIBIOOTTISALVAA TIPPOINA!)
Ärh,...
Sitten sitä on jo 3 eri lääkäriä arvaillut.
Mielessä oli jo mennä yksityiselle. Sieltä saisi heti pikimmiten avun, mutta kun sitä sellaista ei ole omalla paikkakunnallamme...*huokaus*
Pennittömänä kun miltei olet, niin ei mieltä ylennä ajatus joutua lähtemään esim.60km:n päähän lääkäriin. Vaikka tieto siitä että sieltä saisi sitä apua ja heti oikeaan vaivaan ilman "Väliarvailuja kaikenlaisilta "bambutohtoreilta" ...
Kaikella kunnioituksella vaan kuitenkin terveyskeskuslääkäreitä kohtaan, mutta. kun...se vaan AINA tahtoo tökkiä se hoidon saanti tai se "laatu" jollain tapaa.

Olisinkohan jo marmattanut tarpeeksi negatiivista energiaani tänne...tätä kukaan jaksa lukeakaan varmaan loppuun, mutta jos olisi itse minun kengissä niin voisin uskoa että ÄRSYTTÄISI takuulla.

Loppuun Lantun uudet strategiset mitat neuvolasta:
Paino 7380g
pituus 67,5cm
-Virkeä ja iloinen tyttö.Kasvaa käyrillä tasaisesti
Seuraavan kerran sitten 7.elokuuta lääkärineuvolaan.

4 kommenttia:

  1. Lanttu on hyvän kokoinen, painaa vain hiukan vähemmän kun Säde. (hoikka tytteli)
    Meillä koitan lopetella imettämistä. Saa aamulla (vielä itsellä piukottaa) ja illalla. Yöt on sellaista showta, kun ei saa... Huoh, mutta kyllä se pikkuhiljaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon teille kovasti Zemppiä imettämisen lopettamiseen!
      Jospa Sädekin ymmärtäisi että yöt on nukkumista eikä syömistä varten :)
      - Helppo sanoa kun itse en voinut toimia kauaa imettäjänä omilleni niukan maidon tuotantoni vuoksi :/

      Poista
  2. Niin ja kiinnostaa tämänkertainen dg. :/ inhottavaa kun vauva sairastaa ja tippoja/salvaa on äärettömän ikävä antaa (vauvana molemmille joutunut lyhyen kuurin antamaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä dg:sta voit lukea uusimmasta postauksestani.

      Poista