keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Fiilistelyä yms.

Olen ...tai siis en varmaan ole tainnut mainita että ensi viikolla on luvassa (minulle ainakin) jotakin suorastaan spektaakkelimaista...?
Se ei ole piknikkiä kummenpi juttu mutta se seura tekee siitä ihan MEGAluokan arvoisen `tapahtumakohdan` (jos noin voisi sanoa) minun viikkooni!
Säälittelin vain säitä kun näyttelee sadetta olevan että emme ehkä sitten nautiskelekaan hedelmiä yms pientä kivaa vilteillä istuen erään lasten leikkipuiston kentänlaidalla.
(On siellä leikkikentällä sellainen pieni katos, mutta uskokaapa vain että JOS sataa niin itikoitahan siellä on ja PALJON! Siinä liki on jonkin verran metsikköä.. :/ )

Tämän spektaakkelimaisen megaluokan tapahtuman suunnittelu alkoi kohdallani oitis kun kuulin mahdollisuudesta siihen. (että ystäväni poikineen pysähtyisi moikkaamaan meitä tulevan viikon alkupuolella maanantaina tai tiistaina. Siihen vaikutti vain se Lantun KYS:n ajan ajankohta, mille päivistämahdollisesti sattuu vai ehtiikö jo olemana tällä viikolla.)

Ensi viikon aloitamme jo varmaankin pyhänä leipoen piknikkiämme ajatellen karkkirae-keksejä ;) Maanantaina KYS:n aika (Lanttu).
Tiistaina piknik. joko sateessa tai sitten vaihtelevassa säässä.
Ei oikein houkuta ajatus minkään viltin/vanhankaan pussilakanan levittämisestä MÄRÄLLE kentälle.
Ystäväni tuo termarissa kahvit, koska meillä ei ole ehjää sellaista. Jokseenkin se naurattaa että ystävä tuo kahvin, vaikka paikka jossa ne nautimme on lähempänä minua. xD
Me puolestaan olemme aikeissa viedä niiden keksien lisäksi myös jäisiä vesipulloja (mitkä tekevät takuulla kauppansa jos sää on oikein helteinen.) sekä viinirypäleitä jotta on jotakin mitä saa napsia ja napostella.
(Muita sormiruoka vaihtoehtoja saa toki ehdotella!)

Ystäväni puhui jotakin kalakekseistä (ne suolakalat) tai jostain sen tapaisista ja kaurakekseistä.Ymmärrän oikein hyvin että on oltava myös suolaisempaa napsimista, ei pelkkää imelää. Kukaan jaksa pelkkää sokerista ahtaa kilo sotalla.

Innostuin itse niistä jäävesipulloista. Osa kun on samanlaisia (Lidl:n 0.5L vesipulloja) niin ideoin että MINÄ TUUNAAN NIIHIN JOTKIN KUVAT mistä jokainen tunnistaa sitten omansa.
Tuumasta toimeen. Koska olen kerännyt aina lehdistä leikellen mielestäni hyviä kuvia joskus johonkin käyttää, niin nytpä tuli niille käyttöä!
Olin leikellyt pääsiäisen aikaan mm. suklaamunien kuvia (lähinnä siis niitä isoja Spidenman kuvaa metsästäen.) sekä Helsingin Lapsi messuilta sain Tiimarin mainoksen jossa oli paljon Angry birds ja Hello Kitty tuotteita (ilmapalloja ja kattaustarvikkeita) niin leikkelin kaikki melkein niistä aiheista olevat kuvat talteen.
Nyt liimasin niitä kuvia ohueen n.2cm levyiseen paperisuikaleeseen,jonka päällystin kontaktimuovilla molemmin puolin. Ja jokaiseen pulloon on omanlaisensa Angry birds-ranneke(hoksin että miksikäs sellaisesta ei voisi tehdä esim.ranneketta käteen vaikka lasten kutsuille, ikäänkuin hetken muistoksi jotta on käynyt siellä/tai niinkuin sisäänpääsy rannekkeen virkaa toimittamaan leikkimielisesti.)
(koitan muistaa ottaa kuvat niistä rannekkeista vielä, niin voin sitten koittaa muistaa laittaa kuvaa tännekin niistä...ei ne niin ihmeellisiä ole, mutta kuitenkin.)

Kertulla on enää vain vajaa 1h aikaa nukkua, kunnes herätän hänet. Lähdemme sitten hänen kanssaan terveyskeskuksen hammaslääkärin särkypäivystykseen jonottamaan vuoroamme. Hampaissa ei pitäisi olla vikaa, mutta valittaa että poski on kipeä oikealta puolelta ja juuri sisäpinnalta. Se näyttää vaikuttavan hänen syömisiinkin siten ettei hän kärsi syödä kaikkea (karheaa ja kovaa) sekä tärkeimpään. siihen hampaidenpesuun.
Ellemme saa sieltä nyt apua niin on palattava sitten omalle hoitajalle joka antaa ajan lääkärille. Huvittaa jokseenkin tuo touhu kun olen miltei joka päivä soitellut sinne aikaa jollekin. (Noh, lähinnä sen Lantun silmän vuoksi olen sinne soitellut->enkä läheskään joka päivä, mutta joka lääkekuurin loputtua eli n.1krt/viikko. Ja nyt kun se on jo saatu eteenpäin niin alan Kertusta soittelemaan.
Vielä pitäisi itsellenikin joskus se aika soittaa sinne kyselläkseni mikähän tuo kipeähkö patti isossa varpaassani oikein on. Se kun haittaa hieman kävelyäkin... ei mielestäni ole kihti. Mietinkin voisikohan se olla luupiikki tai sitten se vaivaisenluu...? En tiedä, voiko ne tulla edes minun ikäiselleni...alle 40vuotiaana? Kihtiä meillä on suvussa, mutta ei oireile kuten ne yleensä joten siksi olen itse diagsoinut ettei se ehkä olisi se..Ja senkin tiedän että kihti voi tulla jo nuorellakin iällä, varsinkin jos siihen on sukurasitettakin olemassa. Kaikilla meillä on ristimme kannettavana. Minäpä alan katsella Kertulle kamppeet valmiiksi ja päätän nämä höpinät tähän.

Mukavaista torstaita vain jokaiselle!!

Kirjoitettu klo 06:10-> se kellonaika kun on tässä edelleen saamattomuuttani mitä sattuu ja näkyy elävän keskiviikossa tämä palvelimen aika kun todellisuudessa elelemme jo torstaissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti