sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ahistaa...

En oikein tiedä mikä. Mutta tunne on kuin nurkkaan ahdistetulla eläimellä joka ei pääse mistään pakoon. Näin kamalaa painajaistakin viime yönä. Lieneekö se sitten vielä alitajunnassa `kummittelemassa`ahdistavuudellaan.
 Unessa minun oli kamala wc hätä ja etsin wc;n. Löytäessäni sen huomasin että siinä oli miehille ja naisille omat wc;t, jotka oli erotettu toisistaan vain suihkuverhon tapaisella kankaalla sekä lisänä se, että kulku meni hieman eri kautta toiseen..tavallaan sillä pienellä `kiertämisellä`pystyivät myös jakamaan sitä erehtymistä väärälle puolelle. Minun oli niin kamalan kova pissahätä että en välittänyt siitä, kun mennessäni wc;n naisten puoli oli varattu, mutta miesten vapaana.(näin jotenkin kummasti sinne ohi mennessäni) ja niinpä siinä valtavassa hädässä ryykäsin sinne miesten puolelle helpottamaan oloani. Pian siihen `hiihtää` työnnettävällä rollaattorilla hyvin vanha epäsosiaalinen kassinkantaja eteenki , minun vielä istuessani pöntöllä! Luikin siitä sadatellen häntä pois. HYI MITEN AHDISTAVALTA SE TUNTUI ja nöyryyttävältä! Hän nimittäin uhosi pissaavansa itse samaan pönttöön minun jalkojeni välistä. -JOOPA JOO. ANNAHAN KUULE OLLA, pääset tähän ihan justiinsa!
Kamala tunne kun tunsi itsensä olevan alakynnessä hetken aikaa. Mutta pääsin kuitenkin pois sieltä ihan kunnossa.

Nyt aamulla olenkin käynyt jo suihkussa n.klo 05 ja sitten menin takaisin pitkälleen syötettyäni ensin Lantulle pitkän pullollisen velliä hänen siinä herätessään hihkumaan. Nukuin vielä +1h hänen kanssaan isossa sängyssämme miehen lähdettyä töihin.
Sitten vaille 07 tulikin Kerttu sanomaan minulle, että:
- Minä helätin...minulla oli mähmää tilmättä...oli juuttunu kiinni!
-Tule vielä äitin viereen nukkumaan, käy vaikka ensin pissalla, sanoin Kertulle, sillä olisin voinut itse kuunnella vielä Lantun tuhinaa selkäni takana.
- EIKÄ!MINÄ HELÄTIN JO! Kerttu sanoi ääntään korottaen ja katsoin paremmaksi nousta neuvottelematta asiasta siinä yhtään enempää.
Sitten laitoin pesukoneen pyörimään. Jos ehtisivät kuivaa täle päivää kun sää on aika jees pihalla.

Iltapäivälllä meillä onkin Lantun 6kk neuvolaan meno klo 14.
Jotakin evästä olisi koetettava taikoa nyt klo 11 mennessä kun mieskin aikoi käydä kotona syömässä ruokatunnillansa.

Ai niin, meillä on nyt takana 2. koiraton yö.
Ei ole enää lintukirppujen eikä muutenkaan muran petiin kantajaa meillä.
Sen verran karkaili viikonlopun aikaan pihaltamme omasta tarhastaan - vaikka oli paitsi tarhassa ja lisänä vielä RIIMUSSA niin silti pääsi ottamaan ritolat.
Ei enää hermo kestänyt isännälläkään kun parhaimmillaan lähti 5/päivään omille teille.
Aina se löytyi samasta paikasta. Entisen omistajan pihapiiristä. Onneksi he asuvat tässä lähellä meitä, niin ei sitten koira juoksennellut pitkää matkaa vaarantaen liikennettä.
He ottivat koiran sinne luokseen.

Nyt alan antamaan Kertulle OIKEAA RUOKAA- Teen nuudeleita hänelle kun ei oikein ole muuta maidon lisäksi vielä syönyt tälle aamua.
(taistelua joka aamu että saat syömään muutakin kuin viikonlopulta jääneitä tikkareitansa tms. Voi elämän raivohärkä tuota lastamme..luulee että hänkin eläisi pelkällä maidolla, vaikka Lanttukin syö jo muuta kuin pelkkää korviketta.)

Aurinkoista päivää ja viikon alkua vain jokaiselle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti