lauantai 11. toukokuuta 2013

Vuoden 2013 ensimmäinen..

..kerta kun grillasimme! Karamelli possuisia pihvejä joita olin edellisenä päivänä ostanut sangollisen. :) Nami että ne olivatkin hyviä!

Syönnin jälkeen sulateltuamme oli tarkoitus lähteä koko pesueen voimin puistoon ja olin keräilemässä juuri välipalaa kassiin puistoon mukaan otettavaksi kun huomasimme että pihalla satoi. Kaatamalla. Suunnitelman muutos. Eipä mennäkään.
... saimme kokea (monien muiden tavoin) tälle vuotta ensimmäisen ukkosen.
Jotakin viehättävää siinä ukkosenilmassa aina on. En tiedä tekikö se, että meidän talomme etupihalla on aika massiivisen kokoinen autokatos, joka on kiinni /yhteydessä taloomme ja kun talo on tiilestä niin se kumina oli jotakin...sanoinkuvaamatonta sisällä.

Koska alkoi satamaan, mies alkoi pestä autoa (ja vahasikin sen jopa sateen vain jatkuessa).
Minä puolestani kävin sateen aikana Kertun vaatekaapin läpi kokonaan.
Poistin sieltä kaikki talviset paksut fleece vaatteet yms. + bodyt joita hän ei ole enää aikoihin pitänyt. Kylläpä kaappiin tuli lisää sitä paljon kaivattua hyllytilaa. :)
- Kesävaatteille kenties! :)

Mielessä on ollut ne tulevat ylioppilasjuhlat. Mitä puen lapsille päälle tuona päivänä!?
Toiveissani olisi että sää olisi lämmin ja aurinkoinen, jotta saisin laittaa edes Kertulle jonkin kesäisemmän mekon tai jotain vastaavaa.

Kävimme sitten sään selkiydyttyä lasten kanssa viemässä kierrätykseen tavaraa. Lähinnä lasipurkkeja ja lehtiä sekä metallia (lasipurkkien kannet). Muoviputeleitakin otin mukaan, mutta sain huomata kierrätyspisteellä ettei siinä ollut muoville varattu astiaa. Niinpä kannoin ne takaisin kotiin. Ei ne niin paljoa painaneet tyhjinä, kuin mitä täytenä ollessaan olisivat painaneet.

Huomenna on se monien äitien kenties kauan odottama päivä.- sikäli jos muistaa.
Huominen voi olla myös kipeä päivä niille jotka ovat menettäneet äitinsä vasta tai vähän aikaa sitten tai eivät ole vielä muutoin tulleet sen menetyksen kanssa `sinuiksi`.
Osan ottoni kaikille Teille, joiden äiti on jo nukkunut pois. He kyllä näkevät mitä te kullounkin teette, mikäli se yhtään helpottaa ajatuksena.

Täten toivonkin kaikille äideille ja mummoille:

~ Oikein hyvää ja miellyttävää ÄITiENPÄIVÄÄ 2013~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti