tiistai 21. toukokuuta 2013

Tiistai

Tälläisen kortin sain illalla tehdyä pikkuveljeni YO-kortiksi.
 
Kerttu chillaa VAUVAN paikalla rattaissa ;)


Molemmat äidin ihanuudet paistatteli päivää lakanalla makoillen.. :)


Veljeni YO-lahjaksi olen nyt ajatellut (tällä hetkellä) ostavani joko jonkun hyvän/hienon pussilakana setin mutta mikäli en sitä sellaista löydä niin annan hänelle 50€ joko rahana tai lahjakorttina.. Se on jotakuinkin noin.. mielessäni oli ostaa sininen ruusu hänelle, mutta kun se kukkien antaminen on jokseenkin "hukkaan heitettyä" rahallisesti ajatellen.. ne kun ei kestä kauaa... Katsotaan nyt miten teen sen kukan kanssa, ostanko yhden sinisen ruusun vai annanko senkin vaikka rahana. :D
Tänä aamuna etsiskelin värssyä kortiin ja mielestäni häneen/hänelle sopivan löysinkin :) Jei!

 

5 kommenttia:

  1. Kivaa, kuvia!! :)
    Minä en ole Sädettä noin vähissä vaatteissa vielä ulkona pitänyt, meillä on varjoinen piha. Ja kun lähtee pihasta väljemmille, niin aina tuulee. (siis tämä ei ollut tuomio, vaan huomio) vaunuissa npäiväunilla on body ja sellainen houkan paksumpi fleece päällä. Mutta olenkin sellainen, että laitan helposti liikaa vaatetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä tuosta ottanut melonia nekkuuni. Päin vastoin. On jossain mielessä huojentavaa kuulla (saada lukea) että joku muuKIN pukee lastaan (vieläkin lämpötilojen kohottua jo paikoin yli +22*C:n) vähän topakammin.
      Itse olen naureskellut Kertun osalta, kun hän itse tahtoo laittaa ulos lähtiessämme erään vuoritakin (tikkitakki joka näyttää samalta kuin oikein vanhankansan papoilla on sellaisia tummansinisiä tikkitakkeja-jos kuka tietää...)
      Niin olen ajatellut että :
      - Joku varmaan pian soittaa jonnekin lastensuojeluun että "Täällä eräs nainen pukee toppavaatteisiin lastaan vieläkin!!!" :D
      Eräs tyttö huomautti kyllä tiistaina ollessamme tenavatuvalla nähdessään Kertun yllä sen takin, että:
      - Minun ei enää tartte pitää takkia päällä..
      (Tällä oli ikää 5v ja hän itse kulkee autolla-jotta siitä saa päätellä mitä tahtoo.)
      Niinpä totesin vain että:
      - En viitsinyt alkaa aamulla lähtiessämme tappelemaan mokomasta tytön kanssa, kun sen takin saa aina pois jos tulee kuuma...
      Minua nauratti kun meidän talomme etupiha on varjoisa miltei aina, koska siinä on aika julmetun kokoinen autokatos-> ei pääse aurinko paistamaan + katoksessa tuntuu aika usein tuuleksivan-> ja Kerttu aamulla lähtiessämme kääntyi kannoillaan sanoen:
      - MINUA PALELTAA..*ja meni ottamaan oman tikkitakkinsa*
      Hauskemmaksi asian tekee se (jos joku tietäisi) niin hän tykkää pitää edelleenkin ulkona paksumpaa hattua joka on trikoosta PÄÄLISOSA, mutta jonka sisäpuoli on fleeceä! xD
      Ei pitäisi paleltaa kyllä!!!

      Poista
  2. Ihanat typykät! Oikein kesäneitoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos. Onhan ne sellaisia ihanuuksia että... nooh, kohta niitä ihanuuksia on sielläkin kummallekin jalalle vai sanoisinko "kummallekin vanhemmalle oma". Vaikka yhteisiähän ne tottakai ovat, se oli vain kuvainnollinen ilmaisu.

      Poista
    2. No niinhän täälläkin kohta on :D kiva että pääsee tämän vauvan kanssa mahdollisesti aloittamaan ulkoilun heti, toisin kuin E:n kanssa, kun hän oli talvivauva. Mää en kestä neljän seinän sisällä kyllä kahta viikkoa, paitsi jos oon yhtä huonosa kunnosa ku viimeks synnytyksen jälkeen. Mutta jos en oo, niin sitte kyllä nautitaan kesästä koko perheen voimin :)

      Poista