sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesän 1.kakku...

Tein aika extempore tavallaan herkullisen kakun. :/
Syyn siihen antoi meidän Lanttu viettäessään tänään nimipäivistään osaa 1/3. (siis siinä mielessä 1/3 kun on 3 nimeä ennen sukunimeä...)
Kaikki kävi siinä mielessä "äkkiä" kun huomasin aamupuuroa tytölle ottaessani että:
-Hupsista, hälle ei olekaan enää yhtään "lihaisanpaa" ateriaa!
Eikun ostamaan. Toinen tyttöni keksi siinä jostakin haluta jonkun ihme "kiti-ilmapallon". Aloin sitten miettiä että `olikohan siellä meidän kaupalla muka moisia edes...?`, mutta myönnyin ottamaan tytön mukaan saatuani hältä sitä ennen luvan laittaa jo roskiin erään jostakin mummonsa hälle ostaman (markkinoilta?) ilmapallon joka oli jo niin luttero ja pyöri aina (jokseenkin ärsyttäen minua) lattioilla millon missäkin huoneessa.
No ei ollut mitään "kiti-ilmapalloja"-aivan kuten arvelinkin.
Siispä korvasin sen (tytön itsensä myöntyessä ehdotukseeni kun hän niin kovin oli päättänyt että tahtoi jotakin ilmapalloja) ehdotin angry birds-ilmapalloja.
- JOO.KYLLÄ! Tyttö riemastui.
Painotin että "JOS NÄMÄ OSTAMME NYT VOIT UNOHTAA SITTEN MUUT ILMAPALLOT".
Tiedä sitten kauanko hänen ikäisensä sitä muistaa/ymmärtää... :D

Illalla ne angry birds pallot oli jo saippuakupla purkissa KAIKKI. Tein tytölle fairystä saippuakuplien puhaltelua varten nestettä tyhjään (pestyyn) Pilttipurkkiin ja se liirinki oli kaadettu siitä ulkona koiran vesikuppiin. - Hooray! Eikä siinä kaikki...
Hän oli tonkinut jostakin maasta kastematoja sankkoonsa ja sitten ne ilmapallot (puhaltamattomat vielä) oli samassa astiassa niiden kastematojen kanssa.
-Puhalla äiti iimapallo!?!
- No nyt kun näin missä ne on olleet, niin kuule EN puhalla...
Isänsä pesi sitten ne ilmapallot ja en tiedä mihin hän ne ripusti kuivamaan... :D
-Jos pisti pyykkitelineellemme ulos, niin saattaa herättää kyseenalaisia mielipiteitä sen näyn näkevissä...
(anteeksi kaksimielisyyteni riistäytyi käsistä taas kerran!!!!)
Tässä vielä lopuksi Kertun "bongaama" pilvi ollessaan pihalla. Tyttö sanoi niin iloisena että;
- he on kala!
Enhän voinut äitinä muuta kuin rientää sisälle hakemaan kameran jotta saan ikuistetuksi hänen sanomansa. :D Onko tuo isompi pilvistä nyt (enää) kovin "kalamainen"... Niin hän sen näki. Tuskin se ehti kovin paljoa muuttumaan hakiessani kameraa,koska tiesin missä se kamera oli.



Tähän kuvaan onkin hyvä päättää postaus ja painua pehkuihin itsekin..Öitä. Aamulla onkin pakkailut mielessä- kenties vielä pyykkäämistä ennen ti aamua. Zzz...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti