sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Hyvää huomenta maanantaita!

Aamusella heräsin ja kävinpä ensitöikseni sitten suihkussa. (illalla kehtuutti ja ajattelin jotta herääpähän kunnolla kun sen suihkun ottaa aamulla.)
Seuraavaksi tekaisin kauralastuja (tämä taikina sisälsi sitten sitä munaa, eilen illalla tekemäni versio ei sitä sisältänyt.).
Täytyy sanoa että joko vika on taas tekijässä tai uskaltaisinko lähteä uunia syyttelemään, sillä molemmat paistoin 200*C sen reilut 5min. Ja kyllä ne munattomat onnistui paremmin.
Kenties munalla tehtyä taikinaa olisi vain pitänyt pitää vieläkin kauemmin uunissa... tiedä häntä, sitä kun on jossain määrin "hätäiseksi syntynyt" niin ei muka jouda. :D

Tänään tässä kohta lähdemme käymään erään tuttavan luona, joka hänkin käy tenavatuvalla. Joku oli järkännyt facebookiin meidän kyläläisille oman sivun joka on tarkoitettu pienten lasten vanhemmille (äideille jotka ovat päivisin kotona) ja siellä ovat sopineet tapaamisia toisten luo. Tämä on järjestyksessään toinen. Ensimmäiseen emme päässeet koska olimme tuolloin messureissulla. Osin tätä tapaamista silmitellen tein toisen satsin kauralastuja, sillä tämä emäntä lupasi tarjota kahvit ja taikoa jotakin tarjolle, mutta ei kieltänyt etteikö mukanaan saisi tuoda joku muukin jotakin. Minä sitten vien niitä kauralastuja.

Täytyy alkaa pukea lapsille päälle. Ensin siis suuntaamme sinne leikkimään ja siitä kauppaan. Onhan meidän tänäänkin kai syötävä-muutakin kuin niitä tekemiäni kauralastuja :D

Aurinkoinen on ainakin sää, jospa tästä päivästä tulisi kaikinpuolin KAIKILLE kiva päivä.

Mukavaa maanantaita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti