torstai 9. toukokuuta 2013

HJÄLP!!

Yliopilasjuhlat luvassa kesäkuun alussa.
Ei kellään olis ylimääräsenä mitään ylioppilaan korttiin sopivia kuvia, lähinnä ääriviivatarroja? Voisin ostaa jos hyvin huokealla hinnalla sais?

Ehkä lähinnä toiveissa olis saada se ylioppilaslakki tai sitten edes se lyyra.
Jos kellään ei ole tarjota moisia niin sitten kai on lähdettävä töikseen etsiskelemään kaupoista niitä..(tiimarista voisi kokeilla onneaan, mutta sekään ei ole meidän omalla kylällä, joten...)

Ja juhlakalu on viimeinen pikkuveljeni.
Kesäkuumme alkaa siis omalla kotikylälläni juhlien merkeissä.

Sitä silmitellen olenkin jo miettinyt mitä voisi hänelle antaa lahjaksi.
Mitään kippoja kun hän ei varmasti osaa ede arvostaa...
Ja vaatteetkaan ei oikein kuulu tuohon "Ylioppilas lahja kategoriaan"-lahjaksi annettavat...
Lisäksi hänelle on vaikea koruakaan miettiä (kun on miespuolinen)... tai sitten sen pitäisi olla juuri helppoa. mutta njääh...
Lahjakortti tai sitten rahaa...(jota on aika naftisti ja juuri ja juuri itsensä perheen elättämiseen...)

8 kommenttia:

  1. Mä voisin tsekata meidän kylän Tiimarin siellä on ainakin jotain ääriviiva tarroja.
    Pojille on tosi hankala ostaa lahjoja. Tytöille paljon helpompaa esim.astioita, koruja jne. :)
    Itse ostan serkku-tytön tyttärelle nyt jonkun laadukkaan pussilakanasetin yo-lahjaksi. Sopii hyvin omaan kämppään muuttavalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. odotahan vielä, odotellaan ensin muistaako Tuula penkoa omia varastojaan. :) Kiitos sinulle kuitenkin tarjouksestasi. Arvostan sitä suuresti.
      Palailen asiaan kanssasi mikäli tarvetta tulee. :)

      Joku tuollainen "yleishyödyllinen" voisi ollakin tarpeellinen (sen rahan/lahjakortin lisäksi kun vain tietää lahjakortinkin ostaa oikeaan tai edes monipuoliseen paikkaan jossa on vaihtoehtoja mihin sen voi käyttää). Jossakin mielessä ,kuten veljenikin, muuttaa omaan asuntoonsa, ne astiat ja tavarat tulee tarpeeseen vaikka niitä ei ehkä välttämättä siinä hetkessä ne saadessaan osaa arvostaakaan.
      Kuten joku kattila (jotka muuten ovat varsin kalliitakin, jos hyvän tahtoo.) tai miksi ei vaikka kuorimaveitsikin-se on usein isona apuna etenkin kun alat veistellä perunoista kuoria ennen keittoa pois. -> jää enemmän syömistä kuin kuoriessa tavallisella veitsellä ja säästyy sormetkin haavoilta :)

      Poista
  2. Mulla voisi olla sekä lyyraa, että lakkia. Tänään en enää jaksa mennä penkomaan, mutta huomenna illalla jos muistaisin :) muistuta, jos ei kuulu mitään. Ja osoite s-postiin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wohou! Ja iso käsi.
      Näitä ylioppilasjuhlia kun on jossain määrin harvemmin, ja kun en ko.kortteja ole muutenkaan innostunut tekemään, niin ei ole tullut hankittua niihin kemuihin liittyviä kuviakaan. :)
      Ja sitten kun ne sellaiset juhlat on, niin AAA-PUUU-VAH!!
      Kun toinen veljistäni kirjoitti ylioppilaaksi en silloin ollut vielä hurahtanut tekemään itse kortteja joten silloin ostokortti oli itsestään selvyys. Nyt tästä on tullut jossain määrin "rasite" kun niitä tekee. Iskee tunne: "olen huono/saamaton/mielukuvitukseton jne." :D

      Poista
  3. Miehelle/pojalle on esim. Kalevalalla ihana Saaga-sarja kaulakoruja. (Ei edes kovin kalliita) Itse ostin niitä Saaga-tynnyreitä miehelleni kaksi erilaista, molemmista lapsista omat tynnyrit. =) Myös jokin Suomileijona-koru on miehille monesti mieluinen. YO- lahjaksi myös miehille on mukavia juurikin jo aiemmin mainitut pussilakanat. Esim. Marimekolla tai Finlaysonilla on laadukkaita lakanoita myöskin poikaväreissä.
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Humppis sinulle vinkeistä myös.
      Luulen että josko sen muutaman euroseni annan hälle kenties rahana. Korviini kantautui, että hän kenties haluaisi matkustaa "jonnekin kauaksi".. eihän niillä minun antamilla roposilla kenties kovin kauaksi matkata, mutta auttanee sitä matkan tekoa edes hieman.
      -Jospa hän ei ihan tähtiin saakka kurkottele ;)

      Poista
  4. Lyyraa löytyy, samoin lakkia. Tekstiä ei ole. Leikkaan noista arkeistani, ja laitan jotain tulemaan :) täytyykin mennö katsoon sposti, jos osoite on jo siellä :)

    VastaaPoista
  5. Linkissä miten olen itse lakkia laittanut :)

    VastaaPoista