keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hei, meillä siivotaan taas!

Aurinkoinen aamu innoitti minua jatkamaan siivoupuuhia.
Matot (persialaiset suuret mattomme) roikkuivat yön pihalla tuultumassa, sillä ei tehnyt mieli kantaa niitä sisälle takaisin, koska niihin näkyi jäävän niin julmetun paljon koirankarvaa.
+ että ne pölisi niin kamalasti piiskatessa jo eilen että huh huh...
Aamulla kävin vielä vaille 9 niitä pieksämässä ja eikun pölisivät..huh huh. Henki oikein salpautui kun näki sen kamalan pölykarvapilven laskeutumassa niistä.
Laitoinkin jo isännälle viestissä että "Onko niitä ihan pakko kesällä ottaa sisälle keräämään koirastamme karvaa!?!"
Ei kuulema ole. Jeeee!!!!

Pesinpä sitten taas koneellisen pyykkiäkin. Jännä mistä sitä aina oikein ilmaantuukaan.
Eilen illalla levitin viimeisen koneellisen joskus 22:30 jälkeen. Noh, siihen johti pienimuotoinen "äksidentti" vaipan vaihdon yhteydessä. Kun Lanttu oli leiponut lämpimäisiä vaippaan ja menin sitä vaihtamaan. Se ei ollut edes koostumukseltaan erityisen "löysää" mutta sitä vain sitten ykskaks oli joka paikassa. Lattialla nakale, minun kyynärvarressa, käsissä ja lopulta jopa Lantun poskessa+ bodyssa ja hoitopöydän alusta oli siinä täysin!
Huh huh... Miten tehokkaasti se voikaan levitä kun alkaa levitä. Ei tartte osua kuin siihen oikeaan paikkaan ja siitä se sitten lähtee suttaantumaan. :D
Isäntä kävi minun käytyäni pesemässä Lanttua wc:ssä niin siellä sitten ja sanoo katsoen ovenpieltä:
- Mitä TÄMÄ oikein on...!?!? ja pian kuuluu jatkoa.. "No P*skaahan se oli!!!"
Minä sain passituksen suihkuun. Ei sillä, olisin sinne mennyt ilman suihkuun määräystäkään. :D

Nyt taidan mennä levittelemään nuo pyykit ULOS sillä ne kuivaa siellä niin nopsasti ja sisällä onkin ne "yölliset" pyykit vielä osittain kosteana.

Taidan vielä desinfioida lavuaarit ja wc pytyn kun ostin eilen desinfiointiainetta. Jeps!

Hyvää aurinkoista päivää jälleen teille kaikille. =)

5 kommenttia:

  1. Voi kun mekin voitas kuivata pyykkiä ulkona, se olis ihanaa! Meillä vain sekä mies että ilmeisesti myös typykkä reagoi siitepölyyn niin ei voi ulkona kuivattaa. Ne tulee siellä niiiin raikkaiksi ja kuivaa nopeasti, niinkuin sanoit. Toinen mistä haaveilen, on kuivausrumpu. Meillä kun on niin pieni tämä tupa, niin pyykinkuivausteline vie ihan mahottomasti tilaa (ei mahdu kylppäriin ja hajos vielä niin että nyt sitä ei saa enää kasaan :D). Ärsyttää kun se tönöttää makkarissa edessä kokoajan. Pienet murheet, tosin en minä niitä murehdi koko ajan, kunhan haaveilen että joskus sekin asia olis vähä sujuvampaa :D pyykinpesua kun joutuu harrastaa harva se päivä. Että sinänsä oleellinen asia jonka mielellään sois toimivan moitteettomasti.

    Saisit lähettää mullekin vähä tuota energiaas, tai tulla meille siivoomaan :D meillä on tupa ihan mullin mallin ja ärsyttää, mutta kun EI JAKSA.. aattelin että nyt annan itseni pitää pari päivää vapaata ja sitte mä tempasen kunnon siivouksen. Kun se on sanottu täällä ääneen, niin lupaus on pakko pitää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetän energiaa sinulle *Wong WOng Wong Wong*
      - Tulikohan perille vai jäiköhän matkalle.

      Sinuna en liiemmin huolta kantaisi siisteydestä, on sinulla hyvä syy olla tekemättä mitään. Sillä verukkeella voit edes YRITTÄÄ kestää pientä siivoa mitä neuvolassakin toitottavat "Muista levätä". :)
      -Ei sillä, tiedän kyllä mitä tuo tunne on, kun se vaivaa.
      Se on vähän jos /kun joku tulee yllättäen kylään eikä koti ole omasta mielestä ihan siinä "vieraiden vastaanotto kunnossa" ja koko ajan harimoit katseella mitä täällä nyt on sikinsokin ja samalla suikit jotakin rojuja pikasiivoten kun vieras/vieraat ovat luonasi.
      Tai vaihtoehtoisesti JOS olet lähtenyt muiden mukana käymään esim.kaupassa sillä ajatuksella että kotiin palattuasi alat siivota sitä, tätä ja tuota ja jostakin syystä matkan aikana tuleekin joku yllätys muutos. (esim. menettekin käymään jossain kylässä tms.-> sattuu aika harvoin mutta esimerkkinä.)ja siellä paikassa onkin sinulla hieman pitkästyttävää tms niin ei voi mitään kun ajatus alkaa hakata päässä "tälläkin täällä `jouten`olo ajalla olisin saanut siivotuksi jo vaikka ties mitä, mutta ei kun ne odottaa siellä kotona entisellään kaikki..."
      En kyllä tunnusta olevani mikään siivousintoilija saati friikki, päinvastoin, mutta sitten kun ON ajatellut että "Nyt siivoan" niin sen tulisi saada tapahtua ettei mene kaikki ajatukset ihan sekaisin. :D

      Poista
  2. Meillä asustaa koira ja 4v poika jotka tuovat siinämäärin hiekkaa sisälle, että minä imuroin milteinpä päivittäin lattiat, ei sitten ole koskaan ihan hirveän isoa siivousurakkaa edessä. =) Meillä tulee pyykkiä ihan valtavasti kaikilla, varsinkin nyt tuolla 6 viikonikäisellä niskakakkijalla ja puklaajalla! =D Kuivausrumpu on ihan pop, vaikka nyt on kyllä hyvä kuivattaa ulkonakin pyykkiä kun meillä ei onneks ole tullut ainakaan vielä oireita mistään. =)
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekana Humppis sinulle HIRRRMUISEN paljon ONNEA pienestä perheenlisästä!!! <3
      Onnea ja vaikka siunaustakin että kaikki menisi teillä jatkossakin hyvin. :)

      Kylläpä se niin menee että ei taida olla lapsiperheessä päivää jolloin EI MITÄÄN siivottaisi. Aina se on edes imuroitava jostakin, jos ei hiekkaa tms, niin sitten putoaa itsellä jotakin keittiössä (jauhoja tms.) ja se imuri vain ON KAIVETTAVA ESIIN.. :D

      Sitä paitsi, jälleen näyttää meillä ikkunat olevan pesuntarpeessa..molemminpuolin... säitä ainakin nyt olisi kun aamusta pesisi ulkoa makkareiden ikkunat jonne ei aamuaurinko paistele ja iltapäivästä sitten ne muut lasit...*huoh*
      On yhtä oravanpyörää siivoileminen.
      Onni on meillä(-kin) ettei ainakaan vielä ole kukaan allerginen millekään siitepölyille, niin on voinut kuivata pyykit ulkona.

      Poista
  3. Kiitos kovasti! <3
    -Humppis-

    VastaaPoista