tiistai 12. maaliskuuta 2013

tuoksua tuoksua tuoksua tuoreen kahvin...

 Siinä se masiina nyt sitten on!
Tuollainen ostettiin eilen meille. Siinä mielessä hyvä että ostimme sen vasta NYt eikä 2viikkoa sitten, jolloin sen ensikerran bongasimme. Tuolloin se ajatus jätettiin "hautumaan".
Se hauduttelu säästi meiltä n.49€, sillä kyseinen tuote maksoi vielä tuolloin 149€, ja nyt VAIN 99€.
Nyt joku kummastelee laskukaavaani, mutta kerrottakoon että käytimme 50€:n lahjakortin tuohon ostokseen, jolloin hinnaksi meille jäi VAIN 49€ ja senkin maksoimme kertyneistä S-bonuksistamme. ;)

Tekee kyllä erinomaisen hyvää kahvia.
Ostimme sitten papuja, jotta voimme testata sitä. (Pavut olivat nyt nykyisellään sitä mallia "Niinistö" elikkäs Presidentti-merkkiä :D

Ei entisessä keittimessämme mitään vikaa ollut. Me vain olemme tälläisiä jotka tykätään hemmotella ja herkutella itseämme "pienillä" (joo ja kalliilla) jutuilla. ;) Entinen keitin pääsi huilimaan hyllyn päälle, odottakoon siellä sen aikaa, kun/jos nykyinen päättää levitä tai tulee jokin muu syy miksi tahdomme palata entiseen.

Meidän Armas-Lanttu kiskoi aamulla 05:30 pitkän pullollisen maissivelliä ja nukkuu osin varmaan sen ansiosta nyt edelleen (klo nyt 7:52)

Illalla oli lapset kauppa reissumme ansiosta(?) varsin väsähtäneitä. Niinpä laitoin Kertunkin nukkumaan jo aikanaan (n.klo 20 kun normaalisti menee hänen nukkumaan menonsa toisinaan sinne klo 21-21:30) Ja neitihän nukahti miltei heti.
Samoin teki Lanttukin, otti vellimaitoa ja jysähti unilleen. :)

Kerttu ei olekaan enää puklaillut. HOORAY, pienet sille siis. :)
Yöllä heräsin kun kuului pienet "Läps läps läps"-äänet ja pian neiti kömpi meidän keskeen.*suloisuus*
Noh, nyt jos/kun ensi viikolla meillä käy ainakin odotan yhtä entistä luokkakaveriani käymään, niin saan keittääkin kunnon maukkaat kahvit.
(muut entiset luokkalaiseni eivät vielä ole osanneet sanoa ketkä/kuka heistä pääsee tuolloin myös tulemaan. Sitten sen näkee kuka tulee kun se päivä koittaa.)

Toivottelenkin nyt kaikille OIKEIN MIELLYTTÄVÄÄ KESKIVIIKKOA!
Taidankin kirjailla itse käsin yhden kirjeen ystävälle. :)


 

4 kommenttia:

  1. :D oi, ihana kahvinkeitin!! Mikä olisikaan pavuista keittää, nam!! Itse en siitä cupsolo tms keittimestä ole innostunut, kun ei erikoiskahvit kiinnosta, mutta tämä!
    Minä haaveilen pölypussittomasta imurista (ei kuitenkaan aikoihin, kun kaksi vanhaa toimii oihan ok) vohveliraudasta (vanhalle kävi köpelösti) lihamyllystä (hirvenlihaa) ja rasvakeittimestä... ;) mutta en haaveile niistä kiloista, joita suurin osa mainituista saattaa tuoda lanteille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastelin itse aikanaan sitä cupsoloa,mutta koska se keittää kerrallaan vain muutaman (2?) kuppia, niin koin sen tulevan liian kalliiksi meidän taloudessamme.

      Olen minäkin haaveillut niistä kodinkoneista keittiöön. Yksi joka halujeni kohteena on joka kesäkuumalla on tietenkin se JÄÄTELÖKONE. :/
      Nyt MEINASIN ostaa sen kaupalta loppu kesästä, mutta jostain syysr´tä se jäi hankkimatta.
      Toisen kerran meinasin nettikirppikseltä ostaa sen,mutta enää en muista miksi en sitä kuitenkaan hankkinut. Lie joku muu ehtinyt varata sen ennen minua tmv. :/

      Olisi myös kiva saada yleiskone, sellainen kun puuttuu.
      - Varmaan kaikilla muilla sellainen on kotonaan vaan ei minulla.

      Sentään minulla ON sähkövatkain (joiden vatkaimet lieputtavat jo ja sen vuoksi keittiömme onkin sen näköinen kun olen jotain vatkannut taikinoiden ollessa hieman siellä ja täällä pitkin seiniä ja pöydän pintoja.) :D
      - Se on vaan oikeasti niin hyvä. Ostettu 80-90- lukujen taitteessa, veikkaan kuitenkin 80-luvun loppua xD

      Merkki on kuitenkin Philips!*peukku sille ja sen kestävyydelle!!!*

      Poista
  2. Näyttää hyvältä keittimeltä! Mekin jouduttiin hankkia jouluna uusi, kun edellinen hajosi tytön 1-v synttäreillä viimeisten kahvivieraiden aikana :D se olikin kyllä jo vanha, ainaki 10v käytetty :D huomattiin uusi ostettuamme että ei se vanha keitin ollut tainnut olla enää pitkään aikaan kunnossa, poltimme heti nimittäin suumme ensimmäisiä kupillisia uudesta keittimestä juodessa :D

    Olisipa kiva kun asuisimme lähempänä toisiamme, päivisin olisi ihanaa saada samassa elämäntilanteessa olevaa seuraa sekä itselle että tytölle! :) Mutta epäilenpä että asumme melkoisen välimatkan päässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että olisipa ihanaa vietellä aina jolloinkin päiviä toisten samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa.
      En tiedä, ehkä sekään että käy tenavatuvalla ja näet siellä aikuisia vastaavassa tilabteessa, ole sama asia. Vai ovatkohan he jo liiankin tuttuja sitten?
      - En tiedä. Pienet on piirit mutta eipä ole kyläkään iso joten ei voi valittaa... XD

      Poista