sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Aurinkoa ja pannukakkua.

Hyvää Nimipäivää mun esikoiselleni. Kertulle <3

Eilen tein illasta pannukakun pitkästä aikaa ja koska se oli vaan niin hyvää onnistuessaan niin hyvin, piti tänä aamuna tehdä vielä toinen. Ihan jo senkin vuoksi kun ei ole kahville mitään tarjolle,sikäli JOS joku sattuisi käymään tyttäremme nimipäivän tiimoilta. Olisi hieman noloa ja kurjaa keitellä pelkät kahvit tarjolle, Eipä sillä, sekahillopurnukassakin paistaa pohja, että aina kaikki loppuu samaan aikaan kun rahatkin alkaa olemmaan tiukilla.

Onni että edes sää on hyvä. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta,mikä tietää sitä että yöllä on ollut pakkasta. Nyt mittarissa näkyi lukema -9*C. Ulos olen silti pian lasten kanssa lähdössä jotta saadaan päivän raitisilma annos haukottua.

Mies lähti pojan kanssa mökille hakemaan pajunkissaa (kouluun vietäväksi pojalle) sekä meille halkoja muutama pesällinen. Mokomat on loppumassa liiteristä nimittäin, mutta on tuo paikka missä niitä on niin paljon kuin jaksaa tehdä ja kantaa.

Heräsin jo klo 06 jälkeen varsin pirteänä. Kahvitti niin join kahvit ja kävin suihkussa. Sitten tein pannukakun ja imuroin. Nyt vaihtanen vielä tulppaaneille veden (kenties leikkaan uudet imupinnat miihim) ja sitten ulkoilemaan takapihalle.

Nauttikaa tavalla tai toisella tästä aurinkoisesta säästä jos teillä vain paistaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti