torstai 28. helmikuuta 2013

Tervetuloa LOMA!

Tänään se alkaa iltapäivällä. Meidän perheen TALVILOMA.
Mitään kummia ei olla suunniteltu kyllä tapahtuvaksi, ihan jo senkin vuoksi ettei sitten tule sitä "pettymystä" jonkun pienen muutoksen vuoksi. Lähinnä meiningeissä oleilla kotosalla.
Johan tässä on alkuviikolle luvassa niitä "juoksevien asioiden hoitelua", mutta aamut saadaan pääasiassa kaikki nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. (myös se työssäkäyväkin mukaan lukien!)

Maanantaina on luvassa neuvolaa Lantulla. Saa 3 rokotetta.-> meneeköhän loppu viikko hänen osaltaan kiukutellessa sitten...jospa ei.
Tiistaina menemme (vasta nyt) tunnustamaan isyyttä iltapäivästä ja olen aikeissa leipoa mokkapaloja.
Keskiviikkona haemme sen savulohi voileipäkakun ja vietämme laadukasta aikaa perheen kera. + saamme isovanhemmat tuhoamaan kakkua myös kanssamme. :)
Torstai on vielä toivoa täynnä ja
perjantai myös avoin mutta silloin vietetään yleisesti kansainvälistä naistenpäivää.
Sitten se olisi loma lusittu kun pyhänä on vielä Kertun nimpparit niin luulisi sitten jaksavan aloittaa uuden arkisen aherruksen. Kuka töiden ja ketka koulujensa parissa.
Täytyy vain toivoa että kaikilla jotka ensi viikon saavat lomailla, olisi se jokaiselle tarpeen tuleva hengähdystauko ilman mitään lisä äksöneitä ja stressiä.

Nyt täytyy alkaa itse syödä aamupalaa, jotta olen valmiina itse kun lapsia täytyy alkaa herättelemään ja syöttämään ennen viikon viimeistä kerhoon  lähtöä.
Ensi viikolla sitä ei ole kerhojakaan sitten... mutta on meillä jo tekemistä tarpeeksi ilman kerhojakin.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa lomaa! Toivottavasti et pahastunut, kun laitoin Jantalle viestiä.

    VastaaPoista
  2. Miksi et haluaisi Lantun nimeä täällä yleisesti julkistaa; olethan Kertun ja Artun nimetkin kertonut? Tietty oma asiasi, ihmettelen vaan. Oikein hyvää lomaa teille!

    VastaaPoista