lauantai 23. helmikuuta 2013

Suklaanhimoa?

Ja naisen ollessa kyseessä ei liene ollenkaan yllätys jos meillä on nautittu suklaata erimuodoissa tämän viikonlopun aikana. :)
Nimittäin kun aloin tässä miettiä juuri syödessäni aamupalaksi KAAKAOmuroja, että "Hitsi ,aika suklaapainotteista ollut viimepäivien herkut meillä..."
Nimittäin avasin perjantaina liköörikonvehtirasian jonka olin jouluksi ostanut.(Tosin kaikkia en likimainkaan ole syönyt, mutta muutaman maistoin...)
Sitten päästessäni kaupalle perjantaina, ostin herkuksi viikonloppua ajatellen Pandan uutuus namipussin, joita siis on nyt ilmestynyt seuraavanlaiset; Fudge,Pop ja Jelly) Näistä ostin tietenkin sen "Pop"-pussin joka sisälsi suklaisia palloja (tummalla-, maito-, ja valkosuklaakuorrutteisia)-> en pitänyt sillä olivat jotenkin kuivakoita... O_o
(Edes meidän koira ei syönyt 1 saamaansa palleroa.)

Eilen illasta kaupan kautta mennessä mukaani lähti suklaamuroja + uutuus Philadelphia Marabou-levitettä.-> ei niin erikoista siltään syötynä, eikä tuo tehnyt kummempaa säväystä edes TUC-keksin päälläkään..(Bacon mausteinen Tuc oli kyseessä).
Tulinpa ostaneeksi sen Party Pack:n keksejä, ajattelin Kerttua joka oli silloinostaessani niitä vielä kipeä. (Jotakin suolaista hänenkin oli saatava ja pitää niistä suolakekseistä niin ostin sitten moisen pakkauksen, kun sai 3 erilaista makua sen +1 originalin lisäksi. :D


Jeps.
Eilen hain postista sen Pågenin ystävänpäiväkisasta voittamani arpajaispalkinnon.
Siellä oli 2 pussia Gifflar-pullia.(normaaleita kanelipuusteja + vaniljapuusteja) sekä se vauvahaalari (koossa 3-6M). Valkeahan se puku oli ja selässä luki Pågen ja edessä "Reseptinä rakkaus" :) Näyttäisi se kokonsa puolesta sopivan Lantulle, kenties pistämme sen tiistaina mennessämme tenavatuvalle aamusta..  :D

Tässäpä tärkeimmät tältä aamulta.
Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa...

2 kommenttia:

  1. Tuosta haalarista heti hypähti ajatus ilmoille: ajattele jos voittaja olisi sellainen kenwn vauva olisi saanut alkunsa yhden illan hypystä ;) "reseptinä rakkaus" ehkei silloin pätisi... (reseptin lopputulos voi silti olla rakas...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, sepä se. Silloin kai pätisi paremmin teksti:
      - "Hetkellisen rakkauden tulos?"
      Ai kamalaa kun vakavalla asialla piti alkaa taas leikkimään.
      - En syytä sinua että annoit aihetta siihen. En missään nimessä. Se vain on niin, että toisinaan joitakin asioita vain on helpompi käsitellä huumorin kautta.
      Tämä nyt ei tarkoita että hyväksyisin moiset kamalat teot joista pahimmassa tapauksessa voi olla lopputuloksena varsin ihana lopputulos... vai olisko se lapsi sitten synnyttyään niin ihana? Muistuttaisiko se siitä kamalasta hetkestä jonka olisi joutunut kokemaan vastentahtoisesti? Vaikeita kysymyksiä joihin en osaa itse vastata koska en moista ole joutunut kokemaan.

      Poista