sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Blogitunnustus.

Minua potkaisi onni saatuani blogitunnustuksen Ruskalta , Oikein paljon kiitoksia.
Tunnusttuksen säännöt ovat yksinkertaisesti seiraavanlaiset:
"Kerro itsestäsi 8 asiaa ja jaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle ilmoittaen siitä myös heille"

Hmm... mitähän kertoisi sellaista mistä ette vielä tietäisi...aloitetaan lapsuudesta...


1. Sain useimmiten syntymäpäivälahjaksi pitsisiä polvisukkia, joista pidin aivan yhtä vähän kuin mahdollisista nukeista joita minulle vanhemmat ihmiset antoivat lahjana, luullen minun tyttönä pitävän niistä. (Leikin lapsena mieluiten pikkuautoilla, traktoreilla tms. paljon mieluummin kuin nukeilla joita en voinut sietää...)

2. Opettelin lapsena luistelemaan pihamme pienessä ojassa, joka oli jäätynyt. Viereiselle koulun jääkentälle oli matkaa vain n.200m, mutta en tahtonut mennä nolaamaan sinne itseäni. Päivinä, jolloin kaverini ei syystä tai toisesta päässeet kanssani leikkimään, saatoin luistella ojassa yksinäni harjoitellen kännöstä luistimen terää perässä viistäen.

3. Leipominen on minusta aivan ihanaa. (ei varmaan ole tullut jo selväksi..haha)
Tosin kerään ohjeita jotka ovat useimmiten makeiden leivosten ohjeita. (tulinpa tilanneeksi juuri muffini-kirjan sekä nopeat pirtelöt & smoothiet-opuksen...->Kirppikseltä ja siitä seuraavassa tunnustuksessa lisää.)

4. Facebook-kirppikset jossain määrin pakkomielle. Luulen syyn niissä tekemiini ostoksiin olevan vain se helppous. Tiedän, että voisin rajoittaa ostoksiani sieltä, mutta kun kohdalleni vain sattuu jotain edullista ja ikävä sanoa "niin hyväkuntoista jolle itsellä voisi olla käyttöä" niin se tulee ostettua...(Iskee se Sulo Vilènin "sairaus"...no kun halavalla sain...)

5. Tahtoisin aloittaa kunnon kohottamisen, mutta siirrän ja siirrän sitä jostakin syystä aina vain edemmäksi. Lähinnä alaselkäni lihaksia tulisi vahvistaa, jotta ryhti paranisi sen myötä enkä "lösöttäisi" istua. Käyn miltei päivittäin kuitenkin ulkona kävelemässä, joko asioita hoitaen tai illasta koko perhe yhdessä kierrämme jonkin lenkin. Se ei vain vaikuta alaselkäni ryhtiin vaan olisi tehtävä jotakin vatsa-, selkälihasliikkeitä.

6. Tykkään olla yllätyksellinen.
Järjestän ystäville ja kavereilleni pieniä (positiivisia) yllätyksiä. Toisinaan tuntuu, että teenkö kaikista asioista arvuuteltavia jopa liiankin kanssa. Panttaan joskus tietoa koska haluan arvuuttaa toisia. Oma pinnani tosin katkeaa jos joudun arvailemaan jotakin liian kauan.. O_o

7. Pelkään menetyksiä.
Että menettäisin rakkaani, lapseni tai jonkin läheisistäni. Yhden ammatinvaihdoksen olen joutunut jo tekemään terveyteni vuoksi sairastuttuani, mutta josta paranin. Sairaus jätti jälkensä että en kykene aivan kaikkeen samassa mittakaavassa kuin ennen.

8. Haluaisin viettää kaksi erillistä lomaa. Toisen meidän oman perheemme kanssa jossakin paikassa, missä olisi jokaiselle sopivia aktiviteetteja. Sekä toisen hieman suuremmalla sakilla, kenties vanhanajan joulun-tapaan.

Laitan tämän puolestani eteenpäin ainakin seuraaville:
Tuula ja Humppa-Hilma

(lisään myöhemmin tunnustuksen saajia, paremmalla ajalla...tässä ainakin alkuun...)

4 kommenttia:

  1. Sulla on tuolla perässä vaan ylimääräinen piste :)
    http://tuulankortit.vuodatus.net/

    Ehkä tosin vastaan tähän toisessa blogissani, kun juuri samankaltaiseen (11 asiaa) vastasin tuossa askartelublogissa. Taisit muuten käydä silloin, kun kirjoittelin blogiini ( En näe mihin kirjoitukseen kommmenttisi tuli)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Ei tietty tartte moneen kertaan alkaa keksimällä keksimään tunnustettavia/ paljastettavia asioita itsestään.
      Tämän tapaisia minulla oli jo siellä vuodatuksen blogissa aikanaan, joten hieman oli hankala miettiä mitä nyt olisin keksinyt paljastaa. :D
      Mutta JOS tahdot, niin voithan ottaa tämän tunnustuksen siihen salasanalliseen blogiisi, sikäli mikäli siinä taas on mitään järkeä... xD

      Poista
  2. Mites mun kohdalla kun mulla ei oo vieläkään blogia?! =) -Humppa-Hilma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, eihän siiä. Kyllä tämä täällä voi odottaa sitä päivää jos ja KUN päätät vihdoin ja viimein alkaa kirjailemaan blogia joskus. ;) Voit aloittaa sen vaikka tämän tunnustuksen saamisella. :)

      Poista