torstai 24. tammikuuta 2013

Uh -huh-heijaa...

Eilen illalla meidän "Lantultamme" vietiin kunnia asia olla sukumme nuorimmainen.
Serkku-tyttöni oli saanut eilen illalla esikoispoikansa.
Kun kerroin asiasta kuultuani "Lantulle" että:
- Sinä et ole enää sukumme nuorin, äidin serkku-tyttö oli saanut eilen illasta pojan...
Alkoi kamala huutoshow! "Lanttu" huusi silmiään päästänsä joten minun oli jatkettava sanoen:
- Se ei toki tarkoita ettäkö et olisi enää meidän perheemme nuorin-tittelin kantaja.
Huuto lakkasi silloin kuin seinään. O_o
Heräsipä kysymys että "TAJUSKO HÄN MISTÄ TITTELISTÄ MINÄ OIKEIN HÖPÖTIN?!?" :D

Aamulla, satuin kuitenkin tekemään onnittelukortin tälle serkkuni vauvalle. En silloin vielä edes tiennyt että he ovat saaneet lapsukaisen jo. Vasta muutama tunti sen jälkeen kun satuin olemaan puheissa äitini kanssa, hän kertoi siitä. :)
Nyt se kortti odottaa enää osoitetta, jotta pääsee matkaan.

Eipä tässä ole tälle aamua oikein muuta "jynssäämistä" kummempaa ehtinyt tekemään... no sen kortin tein ja sitten "jynssäämisen" välissä huilasin hetken ja kirjoitin eräälle ystävälle kirjeen ihan käsin..mutta muuten olen puunannut pesuhuoneessa tuolien parissa sekä olkkarissa kihnutin sohvasta pois kahvitahraa sekä paikkaa, mihin meni Kertulta pissaa hieman. Ihan vaan siksi edes yritin että ei ainakaan pissa haisisi. Se jos mikä on kamala kun lemuksi pääsee. HYH ja HUH!
Ainakin omaan silmään ne kahvitahrat näytti haalenneen..katsotaan mitä muut asiaan sanoo jotka tahroista oli tietoisia ennen kuin aloin puunailla niitä.. katson huomaako kukaan. :D
Iltamassa voisi käydä taas kävelemässä ainakin sen kirjeen vieden postiin, ellei muuta asiaa sitten tule.Huomenna tuleekin jo Kerttu kotiin.
On ollut aika "outoa" kun ei ole tarvinnut "lukita" tai "kirjautua ulos" tietokoneelta lähtiessään, sillä tämän on voinut jättää "auki" ilman lukitusta kun Kerttu ei ole ollut.
(Toivottavasti en jo oppinut siihen, että en laita siihen "lukittuun" tilaan kysymään salasanaa päästäkseen käyttämään konetta.Jos näin käy ja Kerttu sattuu koneelle niin se on sitten suurella todennäköisyydellä "heippa vaan kaikki"...) Ainakin kone on sekaisin kuin seinäkello sen jälkeen... XD

- Niinpä tuo taitaa olla tämäkin koneen käyttäjä joskus...xD

Aurinkoista pakkaspäivää ja viikonloppua kohti koko ajan vaan mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti