tiistai 22. tammikuuta 2013

Tiistain tohinaa..

Herättyäni toistamiseen tänään, minä lakkasin omat kynteni. PITKÄSTÄ AIKAA.
Olin ostanut jo ennen joulua luullakseni kuvassa olevista kynsilakoista toinen oikealta olevan sävyistä, ja en sitten muistanut sitä laittaa kertaakaan. Eilen sain sen unohdettuani paikkaan,mistä sen ostin ja niinpä töpinäksi ennen kuin Lanttu heräisi.


Siitä se päivä lähti käyntiin ja jatkui seuraavasti....



Tässä olotilaani kuvaava kuva. (jota en ole ottanut itse muutoin kuin googlesta hakusanalla "poutapilvi".)

Tänä aamuna heräsin n.klo 05:10. Lanttu heräili myös ja kun ei tyyntynyt tutiinsa, oli noustava ylös. Samalla sitten annoin hälle maitoa vaihdettuani hälle ensin vaipan.
Hyvin nukkui Lanttu jälleen klo 23-05 aivan yhtäsoittoa!

Siinä heräili sitten äitini ja kuinka somasti Kerttukin n. klo 5;20. Pissailun jälkeen alkoi aamumaidon juominen Kertulla. Mummon oli tarkoitus ehättää (jos Kerttu vain olisi hereillä) jo aamuvarhaiseen linjakas kyytiin jolla olisivat mummon kotona jo klo 10 aikaan.
Niinpä he alkoivat kiirehtiä lähtöään ja olivat jo matkalla asemaa kohti n. 5:50.
Matka ei ole meiltä edes kovin merkittävä sinne, mutta eivätpä ainakaan myöhästyneet.
Minä menin Lantun kanssa vielä jatkamaan unia sen perään.

Tänään oli tenavatupa aamu. Muistin sen herättyäni miltei 2h kuluttua n. klo 8:30. Join ensin kaikessa rauhassa,  ennen kuin edes ajatus  kävi mielessänikään koko kerhosta, aamuisen kaakaocappuccinoni. Makustelin sen kanssa vielä viimeiset 3 geisha-suklaapalasta jotka oli rasiassa jäljellä.
Sitten Lantulle maito valmiiksi pulloon ja ei muuta kuin Lanttu ylös! ;)

Tietenkin hän siinä vielä töräytti maidon suoraan vaippaansa, joten se hieman hidasti lähtöämme. En kuitenkaan tahtonut lastani pitää likavaipoissa, joten siivosin vaihtaen taas uuden vaipan hälle.

Pihalla oli aivan ihanan leuto sää. Pakkasta oli vajaat -7*C ja taivaalla oli muutamien pilvien lisäksi myös auringon kajaste, (Tosin nyt taivas on jo täysin pilvinen, enteilee lumisadetta.)

Kipitin iloisin mielin Lanttua vaunuissa työntäen kohti tenavatupaa. Mielessäni kävi, josko kysyisi eräältä siellä olevalta tuttavaltani, kävisimmekö joskus vaikka keilaamassa.
Lienee taas keilauskärpänen puraissut, kun olen meidän PS3:lla pelannut muutaman kerran juurikin keilailu-peliä. Se ei ole ihan niin "aidon" tuntuista kuin mitä se oliis todellisuudessa.

Kotiuduttua lämmitin makkarakeiton jota eilen olimme Kertun kanssa tehneet. Sainpa sitä syödessä todeta, että "Hitsi, jäi sitten kysymättä siltä ystävältä siitä keilaamisesta..." PÖH!
Nooh, näen minä häntä vielä joten ei hätää.
Laitoin ensitöikseni pesukoneen pyörimään ja Lantun petiinsä jatkamaan uniaan. Hän kun nukkui miltei koko kerhossa olo aikamme + matkat ja näyttää uni maistavan edelleenkin.

Nyt jos alkaisi aikuisten oikeasti tehdä jotain hyödyllistä jonka voisin aloittaa sulkemalla tämän rakkineen.

Oikein mukavaa tiistaita kaikille! :)

1 kommentti:

  1. Kohta täälläkin on lähdettävä kauppaan ja sitten hakemaan Spede...

    VastaaPoista