tiistai 29. tammikuuta 2013

Aamu turinoita...

Periaatteessa, meillä on tänään 30.1 eräänlainen juhla-päivä...
Menköön sen kunniaksi sitten tänään reissu naapuri kylään kun pääsen sinne hieman shoppailemaan. Kyse ei ole kuitenkaan kummemmasta shoppailemisesta kuin kynsilakan poistoaine. ;D Sitä en ole vain kuollaksenikaan löytänyt täältä meidän omalta kylältä kaupassa käydessämme...Naurettavaa juu, mutta ollessani aina paikallisessa kaupassamme, olen joko unohtanut tai sitten se ei ole ollutkaan enää niin tärkeä ostettava juuri isitä syystä että en ole alkanut löytää sitä hyllyistä...
Viimeksi käydessämme isommalla kaupalla (naapuri pitäjässämme) sitä etsiskelin hetken, kaksikin kertaa, mutta aika loppui ja lapsista pienin hermostui niin se oli jätettävä silloin TAAS ostamatta...
Asialla ei olisi muuten kiire, mutta kunhan ennen kastajaisia sen saisi ostetuksi että saan omat ja tyttäreni kynnet lakattua sitten uudestaan.

Ai niin, se meidän juhlapäivämme? Mikäkö se on?
- Ei oikeastaan sen kummempi kuin meidän Lanttu täyttää tasan 2kk! :)


(Tämä taas lainattu kuva Googlesta hakusanalla "täytekakku lastenjuhliin")
 

Onnea sankarille onnea vaan!

3 kommenttia:

  1. Oih, onnea Lantulle! :) juuri eilen katsoin kuvia tytöstämme ja en voi uskoa että hänen syntymästään on jo vuosi..Vauva-aika tuntui aluksi menevän niin hitaasti mutta yhtäkkiä vauhti kiihtyi. Nyt varsinkin kun teen opintoja loppuun niin aika kuluu ihan hirmuista vauhtia.

    Mutta nyt suuntaamme kaupungille, jos kävisi lomaviikon kunniaksi vaikka syömässä jossain :) kivaa päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasin saman aikanaan Kertun kohdalla. Menin töihin hänen ollessaan 8kk ikäinen ja havahduin vajaan vuoden jälkeen että KÄÄKS, minun vauvahan on jo NÄIN iso.
      Tuntui että hän oppi paljon kaikkea hoidossa ollessaan ja jotenkin se sai minulle tunteen, että olisin jäänyt paitsi jostakin.
      En ajatellut toistaa samaa virhettä Lantun kohdalla. Tai ainakin työtarjouksen tulisi olla pitkä ja hyvä palkkainen. Tätä lapsensa vauva aikaa kun ei saa takaisin.

      Poista
    2. Niinhän se on. Itsekin palasin kouluun kun E oli 9kk ja vaikka olenkin vain tunnin-pari pois kotoa niin silti tuntuu välillä että olisi ihana olla kotona. No, asia korjaantuu pian valmistumisen myötä ja muutenkin :)

      Poista