maanantai 5. marraskuuta 2012

Räntää tulvillaan...


(kuva lainattu netistä, googlen kuvahaulla "lumisade")


Se näkyy rätkivän melkoisen suuria räntälämpäreitä.
Mummo tuli eilen. Osasi meille vaikka ei olekaan täällä uudessa asumuksessamme käynyt koskaan. Emme päässeetkään hakemaan asemalta, sillä miehellä alkoi kokous juuri samaan aikaan kun auto olisi ollut asemalla. Niinpä parhaani mukaan opastin hänet sanallisesti ja hyvin onnistui. :)

Mummo lähti äskettäin kauppaan. Minä menen sitten kun hän tulee. Meinasin että josko tekisin kinkku-aurajuustopiirasta pellillisen. Ihan vaihteluksi imelämmälle eväälle. Voisihan sitäkin napsia sitten vaikka kahvin tai teen kera. :)


Lisäksi olemme menossa tänään hakemaan tytöllemme jatkettavan sängyn naapurikaupungista. Sääli, että sää on hieman enemmän kuin vain `hieman` huono. :(
Nooh, mutta olen ymmärtänyt, että sängyn myyjätkin ovat muuttamassa, joten ikuisuutta emme voi odottaa. Edes sään sopivuutta haku ajankohdaksi.

Kun nyt ei ajokeli olisi pahin mahdollinen, vaikka siltä se näyttää että melkoinen myräkkä se saattaa olla juuri siihen aikaan kun haemme sänkyä. Ei muuten, mutta kärryn kanssa ajaminen on omahommansa...(Tämäkin kuva lainattu Googlen kuvahaulla "lumisade")

Kiva jos Tuula tykkäsit tupari ideastani :)
Veikkaan ettei se ihan hulluimmasta/huonoimmasta päästä ole muutoinkaan...kuka ei suklaasta pitäisi ;)

Kyllä alkaa olemaan yöt jokseenkin "tukalia" olon puolesta. Kyljen kääntäminen on miltei tuskaa (vatsan vuoksi). Tuntuu että vatsa oikein revähtää jos äkkiä kääntyy.
Aina kääntyessä on pidettävä kiinni sängyn päädystä ja vedettävä siitä "apuna" itseään käsivoimin suuntaan minne yrittää kääntyä.
Aamuisin on wc-hätä osattava ennakoida siten että on alettava ajoissa nousta ylös.
Meinaan sitä, että kun on ehdittävä hetki istua ennen ylös nousemista, jotta paikat `tottuu`taas siihen tunteeseen, että asento on muuttunut pidemmän lepo jakson jälkeen.
(Okei, pidemmän ja pidemmän, mutta siis oltuani levossa ylös nouseminen tapahtuu jokseenkin hitakaisesti...heh)
Ensin heitän jalat sängynlaidan yli lattialle, osuttaen jalkani tossuihin jotka odottavat sänkyni vieressä. Sitten päätylaidasta käsivoimin heilautan itseni ylös. Istun hetken jalat tossuissa kunnes ponkaisen ylös seisaalleen. Sitten sitä pingviinikävelyä tarpeilleen. xD

Meinasinpa ostaa glögiä kaupassa käydessäni, jotta saa illalla vaikka piparin kanssa iltapalaksi nauttia lämmintä juomaa. :)
Tunnelmallista kun polttelee samalla tuikkuja omissa alustoissaan keittiönpöydän ääressä.
Jouluntulo on sitten niin kivaa ja ihanaa aikaa, etenkin kun sataisi lunta eikä räntää, voisi olla pihallakin vähemmän kastumatta.
(vali vali...heh)

Tämä tuleva lumiakka alkaa valmistautua omalta osaltaan tuonne tuiskuun lähtöön. Jospa ehtisi pyykkikonekin pysähtyä niin ehtisin levittää pyykin ennen lähtöä. :)

Mukavaa, lumista/räntäistä tiistaita teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti