sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lattiaa lattiaa...

Nyt on meidän talossa jokaisessa huoneessa sitten samanlainen laminaatti lattiana.(pois sulkien tietenkin eteinen ja pesutilat + kodinhoitohuone, joissa on kaakelilattia.)
Niin, ja luullakseni wc:kin saa kaakelilattian vielä, ellen ole "nukkunut" jolloin asiasta on ollut puhetta tai ollut ajatuksissani etten ole ymmärtänyt kuulemaani.. :D

Tänään ei siis ole ollut mitään erikoisempaa tekeillä. Eilisessä olikin ihan tarpeeksi kun kävimme Kuopiossa Suurmarkkinoilla. Sieltä mukaan lähti mausteita, namia (lahjaksi ja ihan lapsille syötäväksi), ja mitäs vielä...niin askarrustarroihin sorruin joten olenkin saanut tänään +2 joulukorttiakin tehtyä projektiini "Joulukortit 2012". Nyt niitä on vissiinkin yht.7kpl:tta! xD
Vielähän nuita ehtii, mutta kun piti valita TAAS kerran sellainen hitaanpuoleinen tekniikka että on enemmän mitä näpertää. :)
Ehkä joudunkin miettimään todella tarkkaan KENELLE laitan tuollaisen "suuremmalla työllä" tekemän ja kenelle sitten teen (pakosta ajan loppuessa kesken) sellaisen jonkin nopsemmin tehdyn tekeleen... :)

Kaikki riippuu kuitenkin KOSKA tämä "Lanttu-Nauriimme" päättää syntyä ja kuinka se kaikki menee...kauanko pitää olla minun laitoksella(tai lapsen)... yms.

Tänään siirsimme Kertun pedin hänen omaan huoneeseensa, koska mies laittoi appiukkoni kanssa sen lattian meidän makkariin laminaatille. Kaikki oli siirrettävä pois alta. Noh, meidän peti oli kyljellään sen aikaa, että sai osan tehtyä, jotta petiä ei tarvinnut alkaa purkaa pulttauksistaan. :D On jokseenkin työläs ja alkaa jo liitokset olla siinä kunnossa ettei sitä enää montaa kertaa "pura-kasaa-pura..."

Ei ole olot muuttuneet, eli ei merkkejä synnytykseen lähdöstä. *huokaus*
Pientä supistelua aika ajoin joka ei ole kivuliasta. Aavistuksen jolloinkin on "tuikkivampaa" ollut, mutta siihen se on jäänyt...

Tänään söin kenties elämäni pahinta KEBAB-lihaa! Ostin pakastealtaasta jo viikolla valmista kebab-suikaletta odottamaan meille pakkaseen hetkeä kun tekisin sen... nyt tein ja voi että mikä määrä siinä oli sellaisia "ikäväntuntuisia sattumia" ettei nitä voinut syödä!
Riisit kyllä söin ja osan Kebab-eläimestäkin joissa ei ollut niitä "sattumia".
Huomenna alkaa taas viikko alusta ja olenkin aikeissa koettaa saada vuorostani vaatepakettia lähtemään kaverilleni.
Katsotaan nyt mitä kaikkea siihen pakettiin saan kerätyksi meidän neidiltä pieniksi käyneistä kamppeista. :)
Joulukortin sinne sujauttanen myös yllätykseksi...  *<:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti