tiistai 20. marraskuuta 2012

Lähestyy lähestyy...

LA lähenee hurjan nopeasti. Se kun nimittäin on tämän viikon perjantai 23.11.2012.

Voisinko sanoa tässä kun vieläkin yhtenä kappaleena (vaivojeni kanssa) olen, että EI HAITTAISI jos alkaisi jo vaikka syntymään.

Yöt on sen verran "hankalia" siinä mielessä kun kääntää kylkeä (pakkohan ihmisen on asentoaan vaihtaa jo mukavuus syistä, eikä kai kukaan koskaan nuku liikkumatta/ asentoaan vaihtamatta koko yötä).
Sänky natisee kilpaa minun kehon kanssa kun käännän kylkeä. Vedän käsilläni sängyn päädystä  tukea ottaen.

Tässä on sellainen mielenkiintoinen "jännityskin" kaiken lisäksi, kun YLLÄTTÄEN, meidän pöytäkone on menossa sököksi. Eilen en päässyt ollenkaan nettiin... ja koska en päivittänyt facebook-sivuani koko päivänä, aloin saada illasta tekstareita tyyliin:
" Joko saa onnitella kun et ole päivittänyt mitään, vai oletkohan vielä ponnistelemassa?"
tai "Joko!?! JOKO!?!? Joko, mitä mitä!??? " :D
Olen saanut (valitettavasti) vastata niihin seuraavaan tapaan:
- NO EI VALITETTAVASTI ole muuta tulossa kuin rahanmenoa kun on tietokone menossa mäskiksi + paljon muita kodinkoneita siihen päälle (digiboxi myös-> joten meillä ei senKÄÄN vuoksi katsota edes tv;tä kun se vain pätkii kuvaa ja ääntä eikä saa selvää.-> hermot vain menee...)

Koetan tässä pysyä ehjänä sen aikaa (huomisesta) kun mummo (äitini) tulee aamusta jo käymään serkkunsa kyydillä, hänen mennessä tänne kokoukseen.
Vaikka olisihan siinä silloin 1 hyvä "lastenvahti" paikalla jos minulle tulisi se lähtö... ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, eipä ole pitkästi enää siihen kun tapaatte uuden perheenjäsenenne!! Ihanaa :) Meidän tytöllä oli LA 28.11 ja 8.12 käynnistettiin. Seuraavan vrk:n puolella syntyi :)

    Tsemppiä PAAAAAAALJON viimeisiin odotuksen päiviin, ja synnytykseen! Täällä blogimaailmassa eletään hengessä mukana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole ei!
      Vaikka pitkältä se tuntuu odottaa sitä perjantaitakin, vaikka tiedän että ei se silloin tule kuitenkaan... tuskin kuitenkaan toivominen asian toisenlaisesta tolasta on kiellettyä :D

      Kerttukin on jo 2 kertaa "synnyttänyt" omat pehmonsa. Eli hän johtaa äitiään synnytyksissä 2-1 jos näin voisi sanoa.

      Hauskin oli eilen, kun hän sulloi illalla yöpaitansa alle toisen pienistä pehmoistaan ja se kun meni aika ylös, niin tyttö katsoi muhevaa "rintavarustustaan" (jota se kieltämättä muistutti kovin...) että:
      - Ihot tittit!
      (eli sama suomeksi "Isot tissit!")
      Enpä voinu olla nauramatta tuon kuullessani. xD

      Poista