keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Keskiviikko vieraspäivä :)

Jopas on vatsa taas täynnä, muutakin kuin syntymätöntä lasta (jota siis EN ole syönyt vaan...noh, joka siellä edelleen köllöttelee antamatta edelleenkään mitään merkkejä pois tulostaan.)

Aamulla herättyäni laitoin karjalanpiirakat uuniin paistumaan ja join siinä jo silloin varsin varhain (klo 04:45) kupposellisen glögiä.

Ehdin siinä ennen vieraiden tuloa (ja jo ennen lasten heräämistä) kirjailla tyttönäni eräälle mummon naapurissa asuvalle vanhalle yksinään asuvalle mummolle.
Herättelin lapsista eskarilaisen klo 7 maissa ja siihen heräsi sitten sopivasti tyttökin ja aloin laitella aamupalaa heille.

Isä tuli hakemaan eskarilaista kouluun ja me jäimme tytön kanssa kahden kotiin (okei, oli koiruuskin kotona.)
Laittelin siinä sitten kahvin ja glögin tarjottavat esille lautaselle jotta kaikki olisi valmista niiltä osin kun vieraat saapuisivat.

Olin sitten laittamassa puhtaita pyykkejä kaappiin kodinhoitohuoneessa, kun sinne ikkunaan koputteli tonttu.


Se tiesi vain sitä, että mummo ja M-täti olivat tulleet pihaamme.
Huusin tytön katsomaan ikkunasta kurkkivaa tonttua ja hän hurjasteli paikalle mopollaan(kaivurillaan-kuten hän sitä potkumopoaan on alkanut nimittää katsottuaan niin kovin paljon Puuha-Pete dvd:tä )
- Huiiiij, toottu! Kerttu huudahti kun sanoin että:
- Katsoppas mikä tonttu kurkkii ikkunasta!?!

Sitten huusin ulko-oven olevan avoinna ja vieraat tulivat sisälle.
Sain toimia talomme esittelijänä M-tädille, sillä hän kävi meillä ensimmäisen kerran. Katsoin kelloa puhelimestani ja huomasin miehen laittaneen viestin että "Joko tulivat?"
Siispä vastasin siihen että" Kyllä, nyt ovat tulleet..."
Mies saapuikin jonkin ajan kuluttua käymään "näytillä" hetken aikaa. Olin sopivasti siihen laittanut juuri kahvit ja glögitkin pöytään kaikkine tarjottavineen.
Sai hänkin samalla haukata hieman kahvin kera karjalanpiirakkaa.

Nyt odottelen sitten, että mahtaako mies tulla ruokatauollaan käymään kotona. Ei osannut sanoa takaisin lähtiessään joten pieni epätietoisuus sen asian suhteen tässä on.

Edelleenkään ei ole mitään merkkejä mahdollisesti alkamassa olevasta pienen "Lanttu-nauriin" syntymään alkamisesta.*huokaus*
- Joo, tiedän että odottavan aika ON pitkä....

Kerttu raklattelee mummon kanssa tuolla varsin iloiseen. Ainoa pieni "miinus" on heillä joidenkin sanojen kohdalla siinä ettei mummo oikein saa selkoa mitä tyttö milläkin sanallaan tarkoittaa. Tämä juuri siitä syystä, kun tyttö korvaa monia konsonantteja H-kirjaimella.
(Näitä korvattuja kirjaimia on esim. S-, R-, V-/M-/N, jne.)
Saa siitä selkoa kun vain pääsee jyvälle mistä asiasta mahtaisi olla kyse  :D
Huonomminkin voisi olla, mutta näin tällä kertaa. Näin meillä :D

Huomenna neuvola päivä...*huokaus*
Tänään siis rv 39+5 eikä merkkiäkään mistään...(illalla nukkumaan mennessäni supisteli, mutta ihan mitättömän pienesti... ja siinäpä se taas oli!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti