lauantai 10. marraskuuta 2012

Jos sittenkin vielä "autch"

Heräsin lauantaipäivästä sekä varsin "myöhään unille menostani huolimatta aamulla jo 6;30.
Kirjailin erään kesken jääneen kirjeen loppuun kynttilän ja keittiövalon paisteessa keittiössä ja hörpin samalla glögiä ensihätiin aamiaiseksi parin piparin kera. :)

Ehdin myös siivoilla erästä askartelutarvike laatikkoani ennen kuin muu väki heräsi (mies ja tyttö.)
Isäntä huomaa, että piskuisella oli mennyt vaippa niin pissaan, että petikin oli hänen kohdalta märkä.-> Siis pääsin vaihtamaan lakanat ja pesemään pyykkiä.

Siinä sitten mies alkoi pukea aamukahvin jälkeen ja otti koiruuden mukaan ja eipä ole tunteihin näkynyt.
Minä sitten pesin astiat (koneessa) ja siivosin imuroiden keittiön, olohuoneen ja eteisen) kunnes alkoi tuntua hieman "Lanttu-nauris" osastolla jotta piti istua ja nyt istun.

Jos jokin juuri nyt ärsyttää, niin se, että toinen on jossakin ties missä ja MINÄ siivoan täällä  tai yritän tästä tilastani huolimatta pitää mökkiä jonkinlaisessa järjestyksessä,
Lattiatkin olisi pestävä, kenties ukko pesee ne sitten tultuaan. Olkoon se hänen osuutensä tähän siivoustalkoisiin sitten.

Eilen illalla (vai sanoisinko `hyvin myöhään loppuillasta`) hän maalasi tyttäremme huoneen seinät kertaalleen valkoisella. En moiti, mutta eilen aamusta ja vielä päivällä hän sanoi, ettei aikoisi laittaa tikkuakaan ristiin tämän talon tekemättömien remonttien suhteen, että pitäisi niistä hommista edes yhden illan vapaata...
Nooh, onpahan eteenpäin kun se on maalattu jo edes kerran. Enää tarvitsee vain toisen kerran maalata samalla.
Täytyy toivoa että se alle jäänyt tapetti ei alkaisi kovin pahoin kupruilla irti.

- TIEDÄN ,että se olisi ollut hyvä poistaa ensin, mutta mies se ne työt on tehnyt ja päättänyt alkujaankin alkaa maalata tapetin päälle joten pitäköön sitten omana mokanaan jos se toisella maalaamiskerralla alkaakin irtoilla irti. (Tapetti meinaan!)

Olenpa saanut papereitanikin kansioon laitettua jotka oli kertyneet tähän tietokone pöydälle.
Enempi ja vähemmän tärkeitä mutta kuitenkin...

MITÄ IHMETTÄ!
- MIES TULI KOTIIN!? Ehkä alkanemme yhdessä siivoilla loppuun nyt...joten se on moro!

1 kommentti:

  1. Tuo sinun kellosi on ihan...peestä! En osaa neuvoa miten laitetaan oikeaan aikaan, mutta toivoisin että joku osaisi. Inhottavaa seurata sun päivityksiäsi kun ei tiedä missä päivässä ja kellonajassa mennään.

    Hyvää odotusaikaa!

    t. Kirsikka

    VastaaPoista