lauantai 8. syyskuuta 2012

Sauna.

On aivan FANTASTINEN olotila saunan jälkeen.
Jokainen joskus saunassa käynyt sen tunteen osaa kuvitella. :)

Kävimme aamupäivästä entisessä asunnossamme (talolla.)
Ei ollut yhtään haikeaa. Ei enää.
Nyt mietin vain, että mitähän voisin viedä tyttöni hoitopaikkaan hänen jäädessään hoidosta kuun lopussa pois, sillä ei tullut otettua niitä omppuja aikanaan sieltä entisestä mökistä ja nyt en viitsinyt alkaa raastamaan puista hedelmiä mukaamme...heh.
Ajattelin, että voisin ottaa selkoa onko heillä siellä mitä hedelmä allergioita jos veisin pienen hedelmäkorin kortin kera.


Toinen vaihtoehto oli viedä muutama purkki xylitol-pastilleja. (he syövät niitä aina ruoan päälle jokainen lapsi yhden.) Se voisi olla jossakin mielessä ihan hyödyllinen heitä ajatellen. :D

    
(eipä olleetkaan samankokoisia kuvatukset...nooh, mutta noista jotakin ajattelin vaihtoehtoina. Itselleni sydäntä lähinnä olisi ehkä nuo "muumipastillit" :) saas nyt nähdä mihin sitten päädyn... )

Namia en ajatellut sinne alkaa sen takia kantaa.
Mutta muitakin vaihtoehtoja saa ehdotella. Vielä on aikaa, sillä tyttäremme on siellä hoidossa viimeisen päivänsä 28.9.2012.
Sitten ei ole tietoa (ainakaan siis vielä) minne pääsee hoitoon.
Soitin kyllä perjantaina kuntaan, mutta minulle naurettiin miltei päin naamaa ettei asiaa olla vielä käsitelty, että hakemuksemme on vielä pinon alimmaisena...
- Öööö..no okei, kiva (?!?) palaan sitten lähemmin loppukuuta asiaan....kiitos hei.
Kysyin nykyiseltä tyttömme hoitajalta, oliko hälle tulossa 1.10 alkaen joku toinen lapsi hoitoon ja kuului olevan tulossa. Hän kuitenkin kysyi, haluammeko edelleen tyttömme yksityiselle hoitajalle hoitoon?
- Sen ei mielestäni ole suurta merkitystä kunhan vaan joku hoitopaikka hälle löytyisi...
Hän lupasi kysellä eräältä ystävältään (kollegansa) sillä hän oli kuullut että hänellä saattaisi olla vapaana silloin paikka...
Sanoin että mielelläni lapsen veisin jonnekin hoitoon, etten jättäisi yksinkään kotiin vielä näin pientä kuin mitä tyttöni on. (2½v.)

Jaahas, voisinpa lähteä katsomaan tyttäreni kanssa Karvakamuja. Hän katsoo sitä dvd:ltä, joten palaan astialle toisella kerralla taas.
Heipsis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti