lauantai 18. elokuuta 2012

Ikkunoiden pesua.

Tälle päivälle olisikin luvassa sitten ikkunoiden pesua. Jos aloittaisin mieväen lähdettyä vaihtamaan remppaus tarpeita, niin nyt jo täältä entisestä mökistä, ja jatkaisin iltapäivästä siellä uudistetussa mökissämme samaa.
Olisipa ihana sitten muuttaa sinne, kun olisi puhtaat ikkunat, eikä sellaiset samean harmaat, niinkuin ne siellä nyt on...
Jotenkin vain tulee aina mieleen ikkunoiden pesusta tuo Miljoonasateen laulu "506 ikkunaa".
Viljelen sitä nyt tähän postaukseen urakalla... :D


Aamulla kun heräsin, mieleeni tupsahti idea "kiitos"-kortista jonka antaisimme Kertulta hoitotädille kunhan syyskuunlopulla hoitosuhde tulee päättymään.
Mietin, että se voisi olla joko tehty tuosta eräästä Prinsessa-kuvasta (3 prinsessaa siinä pahvilla) tai sitten tekisinkö jonkin suuren auringonkukkakortin... hmm.. nyt olisi valittava ideoista se "the best". :)
Tarvikkeita olisi ostettava ainakin auringonkukka-korttiin. Mieltäisin sen kelta/ruskeasävyiseksi ja kenties aavistus vihreää, sillä kun Kertun hoito päättyy, alamme elää jo syksyn kynnyksellä (28.9.2012).
Omenoita lupasin sinne jo viedä, mikäli se sato on vain onnistunut. Saavat "purupalana"sitten järsiä niitä. Ainoa pieni "mutta" siitä on...
- Kun en tiedä onko ne kaneli-omenoita, sillä me emme ole niitä istuttaneet. Isäntä on sitä mieltä että ne EI olisi, mutta mistäs sen varmuudeksi tietää?
Olisiko otettava sen vuoksi yhteyttä entisiin asukkaisiin joilta se talo ostettiin (mies osti) ja kysyttävä onko ne mitä lajiketta?
Tämä siksi, että hoitopaikassa oli allergiaa juuri kaneli-omena lajikkeelle. :/
Allergiat on kyllä niin ikäviä!


En tiedä mikä meidän pedissämme oikein allergisoi, mutta eilen illalla minun nilkkani kutisivat aivan kamalasti!!! Samoin tyttö, joka nukkuu kanssani samassa pedissä raapi nilkkojaan miltei nahkat rullalle.
Vaihdoin petivaatteet illalla mutta se helpotti/auttoi vain hetkeksi.
Kaikki kamalat ajatukset hiipi mieleeni pienistä, näkymättömistä pölypunkeista ja muista elukoista, mitä nyt sängyssä voisi ollakaan...
Patjat ovat kyllä aika vanhat ja sen myötä aika risatkin... Imurikin on tällä hetkellä siellä toisessa. rempan alla olevassa mökissä, eli en voi imuroidakaan niitä jousipatjoja.
(Varmasti katoaisi jouset pedistä imurin kitaan jos sitä alkaisi imuroimaan...heh..)
Hydrocortisonia olen sivellyt omiin kuten myös tytönkin koipiin, sillä kutina on aivan kamalaa iskiessään.
Olen jostakin joskus lukenut (ja kuullutkin) että jotkut olisi allergisia pölypunkeille, mutta millaisia oireita ne mahtaakaan saada niistä... täytynee googlettaa asiaa. (*pelonsekaisin tuntemuksin*)




On se kyllä melkoinen HIRVIÖ! HUI!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti